Всі категорії
Додати товар

Відбілюючий крем від веснянок і пігментації qiskinbo

160 грн
Опис

Проблема шкіри Пігментація, Розширені пори, Темні кола, Сухість, Вікові зміни, Почервоніння
Час застосування Універсальний
Призначення і результат Зволоження, Відновлення, Освітлення, Від перших ознак старіння, Омолодження, Вирівнювання тону обличчя, Відновлення кольору, Звуження пор, Регенерація, Захист від УФ-променів, Ліфтинг, Стимулює синтез колагену
Класифікація косметичного засобу Мас маркет

Крем від веснянок Qiskinbo Whitening Freckle усуває пігментні плями, запобігає їх повторній появі і надає освітлювальну дію.
У складі:
Ніацинамід - відновлює бар'єрні функції шкіри, одночасно діючи як антиоксидант, а за рахунок збільшення швидкості регенерації клітин і природного вироблення ліпідів зменшує глибину зморшок, збільшуючи вироблення колагену, і зменшує пігментацію, контролюючи кількість пігменту, який передається з меланоцитів на шкірі.
Аскорбінова кислота - вирівнює тон шкіри, пригнічує вироблення меланіну, синтезує колаген, уповільнює процеси старіння.
Бетаїн - активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево-активних речовин, надає на шкіру обличчя зміцнюючу та пом'якшувальну дію.
Токоферол - антиоксидант, захищає клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, появі яких сприяє ультрафіолетове випромінювання та інші негативні фактори навколишнього середовища (вихлопні гази, тютюновий дим).
Спосіб застосування: Як основний догляд, наносити на очищену шкіру обличчя, шиї та область декольте або локально на ділянки з підвищеною пігментацією, легкими масажними рухами. Можна використовувати вранці та ввечері.

Об'єм: 20 мл.

Перед використанням усі косметичні засоби обов'язково перевіряйте на алергічну реакцію. Нанесіть засіб на згинання ліктя і залиште на годину, а краще на добу або навіть дві. Якщо за цей час не виявите жодних ознак алергії – цей косметичний засіб для вас безпечний і можна сміливо його використовувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Продавець
onlin...
online_storeint
Ромни
61% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?