Всі категорії
Додати товар

Закінчується! гель крем навколо очей aloe vera 92% bioaqua гель глаза probeauty

115 грн -22% 90 грн
Опис

Термін придатності 09/2024. Останні тюбики!
✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 20 г, підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляється у тубі з кришкою на різьбі, поміщеній у фірмову коробочку, зовні запаяну у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, боротьба зі зморшками, відбілювання, усунення лущень і сухості, тонізування, боротьба з темними колами і пігментацією, антибактеріальна та загоювальна дія.
Популярний ефективний гель для зони навколо очей. Завдяки натуральному складу засобу, в якому міститься 92% екстракту алое віра, відмінно зволожує та усуває такі проблеми, як сухість та лущення, прибирає темні кола під очима та чудово бореться зі слідами втоми. Екстракт алое віра прискорює регенерацію клітин, покращує кровообіг, відновлює шкіру, уповільнює процеси старіння.
При регулярному використанні гель сприяє загальному поліпшенню стану шкіри, надає погляду свіжого та здорового вигляду. Ефективно бореться з першими проявами в'янення шкіри.
Спосіб використання: на чисту шкіру нанести трохи гелю, легкими рухами вбити до повного вбирання в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?