Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя антивіковий, проти зморшок xqm snail repairing cream

205 грн
Опис

Омолоджувальний і відновлювальний крем із муцином Snail Repairing Cream 99% має накопичувальний ефект активних речовин, призначений для інтенсивного відновлення втомленої шкіри, ефективного згладження зморщок усіх типів і повернення ніжної, чистої та приємної шкіри на обличчі.

Равликовий муцин — унікальний засіб для регенерації шкіри людини, чинить потужне відновлювальне, оздоровлювальне та омолоджувальне вплив, водночас ідеально сприймається шкірою людини як рідна речовина. Також муцин Равлика знезаражує поверхню шкіри, "склеюючи" між собоюбактерії, нейтралізуючи їх життєздатність і проникнення в шкіру. Відновлювальний крем із муцином Равлика у своєму складі містить 99% муцину равлика, який перевищує поживний ефект, порівнюючи зі звичайним равликом 10 раз! Фільтрат муцину равлика — це джерело амінокислот, алантоїну, колагену, вітамінів А, С, Е, В6, В12, еластину, хітозану, ферменту протеазу, гліколевої кислоти.

Омолоджувальний відновлювальний крем має ніжну легку текстуру та швидко вбирається шкірі.
Глибоко зволожує, усуває сухість і лущення, надає заспокійливий вплив на подразнені зони шкіри.
Нейтралізує токсини, сприяє згладженню зморщок і зміцненню шкірного покриву.Освітлює пігментацію та захищає шкіру від агресивного впливу довкілля та передчасного старіння
Отправляю любой службой доставки после оплаты на карточку или наложка с предоплатой за доставку
Есть безопасная оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120мл
Інгредієнти:
Вітамін Е
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?