Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий крем із центелою torriden balanceful cica cream 80 мл

750 грн
Опис

Заспокійливий крем для обличчя з центелою Torriden Balanceful Cica Cream зволожує й пом'якшує, відновлює чутливу шкіру, знімає подразнення й почервоніння. Миттєво освіжає під час нанесення, усуває сухість і відчуття стягнення.
Має щільну гелеву текстуру, не залишає після себе липкості, дарує відчуття зволоженості та комфорту. Делікатно очищає пори та запобігає їх закупорюванню, нормалізує виділення себуму. Підходить для шкіри, схильної до акне.

Крем має нейтральний pH, підтримує здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, не містить штучних ароматизаторів.

Основні компоненти:

▪️ Містить запатентований комплекс T-PercentTM, який складається з 5 похідних центели: екстракту центели (10,000 ppm), азіатикової кислоти, мадекасової кислоти, азіатикозиду та мадекасосиду заспокоює свербіж і почервоніння, загоює ранки та пошкодження, сприяє зміцненню судин і допомагає в боротьбі з куперозом.
▪️ Каприлоїл саліцилової кислоти LHA-кислота м'яка похідна саліцилової BHA-кислоти, який має більший розмір молекул, завдяки чому працює делікатніше. Розчиняє забруднення в порах, освітлює сальні нитки, запобігає появі чорних цяток.
▪️ Алантоїн і пантенол — заповнюють брак вологи та утримують її в шкірі, захищаючи від сухості та зневоднення. Крім того, мають виражену загоювальну дію, стимулюють процеси оновлення, відновлюють пошкоджені зони епідермісу.
▪️ Пробіотик зміцнює мікробіом шкіри та відновлює його баланс, підвищуючи в такий спосіб стійкість до зовнішніх чинників.
▪️ Екстракт сафлору зволожує, пом'якшує й запобігає подразненню, сприяє загоєнню, зміцнює кровоносні судини та утримує вологу.
▪️ Бетаїн — утримує вологу в глибоких шарах дерми, перешкоджає втраті води крізь клітинні мембрани, пом'якшує шкіру, усуваючи подразнення й запалення дерми, вирівнює мікрорельєф шкіри та усуває мікротріщини та заповнює глибину зморщок.
▪️ Гідролізована гіалуронова кислота має середній молекулярний розмір. Нормалізує й підтримує оптимальний рівень зволоження.

Підходить для нормальної, комбінованої, жирної, чутливої шкіри.
Рекомендований для шкіри, схильної до алергічних реакцій, висипок, почервоніння, свербіння, гнійно-запальних процесів, виникнення лущення.

Спосіб застосування: після вмивання, тонізації та використання сироватки нанесіть крем на обличчя, розподіліть по шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Гіпоалергенна Корейська
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Всі типи Проблемна Чутлива
Призначення:
Антиакне Зволоження Відновлююче Проти подразнення Протизапальне Заспокійливе Для звуження пор
Інгредієнти:
Гіалуронова кислота Пантенол Саліцилова кислота
Час застосування:
Універсально
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?