Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий гель–крем для обличчя з центелою tocobo cica calming gel cream, 75 мл

565 грн
Опис

Calming Gel Cream з центелою — повноцінний догляд та «реанімація» для сухої, чутливої ​​шкіри. Гіалуроновий гель-крем Tocobo забезпечує глибоку пролонговану гідратацію, заспокоює, бореться з недосконалостями, омолоджує, знижує реактивність шкіри.

У косметичного продукту легка комфортна консистенція, він моментально вбирається, не жирнить, не забиває пори, не утворює плівки на обличчі.

Дія компонентів активної формули
Calming Gel Cream містить гіалуронову кислоту — потужний зволожуючий актив з антивіковою дією. Вона позбавляє свербежу, лущення, гіперемії, подразнення, бореться зі зморшками і пігментацією, запобігає формуванню «свіжих» заломів і появі ознак підвищеної реактивності шкіри.

Екстракт центели азіатської та її похідні у складі гель–крему Tocobo:

нейтралізують дію вільних радикалів;
зволожують, загоюють, регенерують, заспокоюють;
освітлюють, підтягують, захищають;
матують, знімають запалення, підсушують активні акне;
борються з існуючими та перешкоджають появі нових ознак в'янення шкіри.
Бета–глюкан, біоферменти в Gel Cream стимулюють захисні функції епідермісу, пом'якшують, прискорюють відновлення, загоюють, заспокоюють, знижують реактивність шкіри. Екстракт зеленого чаю тонізує, освіжає, надає себорегулюючий та протизапальний вплив, зволожує, потужний антиоксидант.

Ефективність
Гель–крем Tocobo — «ковток вологи», боротьба з лущенням, свербежем, подразненням, профілактика в'янення/появи висипів на обличчі. Засіб оздоровлює, покращує вигляд, стимулює захисні функції, бореться з недосконалостями, вирівнює тон/мікрорельєф, освіжає, комплексно доглядає чутливу шкіру.

Спосіб застосування: Легкими поплескуючими рухами, наносьте гіалуроновий Gel Cream на обличчя/шию/зону декольте останнім етапом щоденного (вранці/вечором) догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 75мл
Тип шкіри:
Суха Всі типи Чутлива
Призначення:
Зволоження Заспокійливе
Час застосування:
Універсально День
Сфера застосування:
Обличчя Шия і декольте
Вік:
Для всіх
Категорія:
Для жінок
Вид:
Гель Крем

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?