Всі категорії
Додати товар

Киснева пептидна есенція pion-tech volume tox original peptide essence, 1,5 ml

18 грн -6% 17 грн
Опис

Киснева пептидна есенція pion-tech volume tox original peptide essence, 1,5 ml
Пептидна бульбашково-киснева есенція — це універсальний продукт, спеціально розроблений проти старіння шкіри та спрямований на формування 3D-догляду зони, що відповідає критеріям молодості та здорового зовнішнього вигляду. Volume Tox розв'язує всі проблеми для будь-якого типу шкіри за одну просту процедуру.
Технологія наноліпосомального утворення кисневих бульбашок в есенції утворює бульбашки під час нанесення на шкіру, які проникають у клітини шкіри, збільшує її об'єм, підвищує пружність і насичує її такими необхідними поживними речовинами.
Оригінальна есенція — це космецевтична методика, яка покращує стан шкіри та природний косметичний ефект, не містить парабенів, алкоголю, сировини тваринного походження. Сертифікована K-FDA, CGMP і протестована дерматологами. Рекомендовано моделями та знаменитостями Кореї.
2020 року було продано 2,1 мільйона пляшок, хіт No1.
Усуває пігментації, плями та шрами від прищів
Заповнює глибокі зморшки «лінії усмішки» та зморшки на шиї
Розгладжування «гусячих лапок» й освітлення темних кіл навколо очей
Підтягування шкіри та зменшення недостатньої еластичності
Усунення жовтуватої тьмяності шкіри
Загальне зволоження та сяйво шкіри
Розкішні інгредієнти для шкіри — висококонцентровані пептиди з наноліпосомальною технологією та інгредієнти, як-от аденозин, вольтилін, глутатіон, екстракт центели азійської та фільтрат секреції равликів глибоко впливають на вашу шкіру, створюючи пружне та здорове обличчя. Створюють потрійний ефект для зміцнення, ліфтингу та захисту від зморщок, підтягують і зміцнюють обвислу шкіру, лінію щелеп і заповнюють зморшки. Розкривають V-подібну лінію обличчя.
ПІДХОДИТЬ
Усі типи шкіри (навіть чутлива)
Чоловіки та жінки, починаючи з 20-60 років
Безпечно використовувати під час вагітності та годування груддю
ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ
PT Peptide Complex ™ 120,000ppm
Rh-Oligopeptide 1 (EGF-епідермальний фактор росту) — Науково-інноваційний білок преміумкласу, що складається з 53 амінокислот.
Acetyl Hexapeptide 8 — пептид низької молекулярної ваги проти зморщок, старіння для пружності й еластичності шкіри
Copper Tripeptide 1 — Відновлює функції пошкоджених фібропластів, запускає й підтримує синтез колагену, стимулює внутрішньошкірне відновлення.
Palmitoyl Pentapeptide 4 — Сприяє синтезу колагену для запобігання появі зморщок і нерівності на шкірі, а також підвищує пружність шкіри.
Adenosine — Функціональний інгредієнт проти зморщок, сертифікований KFDA. Прекрасно підходить для боротьби зі старінням і зморшками, підвищує імунітет шкіри та допомагає їй Регенерувати клітини самостійно. Крім того, має протизапальний ефект.
Alpha-Bisabol — Функціональний інгредієнт для вибілювання, сертифікований KFDA. Натуральна олія, що отримується через переганяння гілок і листя цукерково-зеленого дерева. Підтримує синтез меланіну та освітлює колір шкіри.
VolufilineTM — Найефективніший об'ємний інгредієнт збільшує й покращує форму обличчя, заповнює зморшки та дає косметичний ефект ліпофілінгу.
Glutathione — Основний інгредієнт для вибілювання ефекту. Інгібує меланоцити та перешкоджає безперервному виробленню меланіну для досягнення оптимального вибілювального ефекту.
Snail Secretion Filtrate — Засіб для зволоження шкіри. Містить колаген, еластин і муцин, покращує стан шкіри.
Спеціальний склад із натуральних інгредієнтів (Патент) — Формула, що містить 43% екстракт Centella Asiatica та запатентований GLCE (екстракт троянди, екстракт зеленого чаю та гуаява насичують, зволожують і доглядають за проблемною шкірою.)
Як користуватися
Після очищення Нанесіть 4 краплі на всю зону обличчя та шиї. (Для жирної шкіри Нанесіть для початку 2-3 краплі.)
Акуратно Розподіліть Ессенцію по всьому обличчю. (У разі надмірно нанесення бульбашки можуть НЕ утворитися.)
Зачекайте, поки сформуються і з'являться бульбашки.
Коли бульбашки почнуть розсіюватися, злегка помасажуйте есенцію для вбирання. згорнути

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Категорія:
Для жінок Для чоловіків

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?