Всі категорії
Додати товар

Освітлювальний гель-крем із вітаміном c c.e.o. afterglow brightening vitamin gel...

500 грн
Опис

8 грамів

Зволожувальний гель-крем, який насичує шкіру вологою
Попрощайтеся з сухою, зневодненою шкірою й попшивайте сяйний, рівний колір обличчя з CEO Afterglow, розкішним зволожувальним гелем-кремом, який забезпечує тривале зволоження й освітлювальні властивості. Ця вдосконалена формула насичує шкіру вологою, забезпечуючи 24 години безперервного зволоження й помітно освітлюючи шкіру всього за 7 днів.
Завдяки сяйній і пружній текстурі гелю-крему CEO Afterglow втамовує спрагу шкіри, роблячи її м'якою, гладкою й еластичною.
Цей легкий гель-крем ідеально підходить для всіх типів шкіри, включно з жирною та комбінованою. Посилений ерготіонеїном, заспокійливим алантоїном і лютеїном, CEO Afterglow забезпечує вибух антиоксидантів для захисту вашої шкіри від стресових чинників довкілля.

ВІТАМІН C (THD ASCORBATE): Золотий стандарт вітаміну C. Потужний, стабільний і цілеспрямований для зменшення видимих ознак передчасного старіння, водночас набагато менш подразнювальний, ніж інші форми вітаміну C. Клінічно доведено, що він освітлює зовнішній вигляд шкіри, забезпечує антиоксидантну підтримку та бореться з ознаками передчасного старіння, викликаними впливом УФ-B.

ЕРГОТИОНЕЇН: амінокислота з антиоксидантними властивостями, допомагає стабілізувати вітамін С і зменшити ознаки старіння шкіри.

ГІАЛУРОНАТ НАТРІЯ: Потужна зволожувальна суміш, яка притягує та зв'язує воду, підвищуючи рівень зволоженості шкіри.

СБАЛАНСИРОВАНО
ЛЮТЕІН: антиоксидант насиченого жовтого кольору, одержуваний з оксамитових оксамитантів, що підвищує рівень антиоксидантів.

АЛЛАНТОІН: Отримують з алое, зберігають зволоженість шкіри.

МОбудь НЕРОЛІ: Змішувальних ефірних олій.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

Використовуйте вранці та ввечері. Для яскравої шкіри, пружнішого зовнішнього вигляду та природно гладких пор наносьте на обличчя, шию й декольте після очищення.

Як основа під макіяж можна використовувати перед нанесенням макіяжу, щоб надати тональній основі природне сяйво та забезпечити рівніше нанесення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя Шия і декольте
Вид:
Гель Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?