Всі категорії
Додати товар

Розкішний набір для обличчя medik8 shani darden sunday riley kiehl's allies of skin...

12600 грн -47% 6800 грн
Опис

Вартістю понад 230 фунтів стерлінгів (приблизно 12 600 грн)

Дізнайтеся, що всередині цього набору:

Очисна олія Medik8 Lipid-Balance (повнорозмірне паковання; 140 мл)

Ця формула «олія-молочко» стане ідеальним першим кроком у вашій подвійній процедурі очищення. До її складу входять багата жирна кислота сафлорова олія, захисний екстракт моринги та поживний вітамін Е, які гармонійно взаємодіють один з одним, роблячи шкіру м'якою, еластичною та здоровою.

Зволожувальна сироватка Shani Darden Moisture Boost Plumping Serum (розмір люкс; 5 мл)

Шовковиста, нелипка, розгладжувальна сироватка, що містить не один, не два, а аж 17 зволожувальних компонентів (включно з сніжним грибом і гліцерином — зволожувачем, який притягує воду до шкіри), дає змогу шкірі обличчя буквально наповнитися вологою й надовго зволожитися.

Освітлювальна сироватка Sunday Riley CEO з 15% вітаміном C (розмір люкс; 8 мл)

Заряджена висококонцентрованим високостабільним вітаміном С (називним аскорбатом THD), ця пружна формула являє собою концентрований вибух антиоксидантів. Що це означає? Вона працює над освітленням і вирівнюванням тону, зменшуючи темні плями, одночасно заспокоюючи та зміцнюючи шкіру.

La Roche Posay Effaclar Duo+M Зволожувальний коригувальний гель проти плям (розмір люкс; 15 мл)

Розроблена для контролю блиску, темних плям після прищів і забитих пор для чистішого кольору обличчя, ця формула працює для підтримання рівня зволоженості та контролю надлишку шкірного сала. Як? Заспокійлива команда гліцерину, цинку PCA та саліцилової кислоти об'єднується, щоб вирівняти нерівний тон шкіри.

Крем для обличчя Ultra Facial Cream від Kiehl's (розмір Deluxe; 7 мл)

Завдяки вмісту льодовикового глікопротеїну, що спочатку отриманого з антарктичних льодовиків, для глибокого зволоження та підтримання балансу вологості шкіри, а також сквалану, отриманого з оливок, ваша шкіра стане м'якою, еластичною та гладкою.

Allies of Skin Peptides & Antioxidants, щоденний зміцнювальний засіб (розмір люкс; 20 мл)

Обов'язково для всіх (особливо міських жителів), цей зволожувальний крем захищає шкірний бар'єр, зменшує почервоніння й вирівнює колір обличчя, роблячи його пружнішим. Містить потужну суміш пальмітоїл трипептид-8, антиоксидантів глутатіону, тіотаїну та спинної пастки, щоб оживити втомлену шкіру, одночасно захищаючи її від стресових чинників довкілля.

Avene Cicalfate+ Відновлювальний захисний крем (повнорозмірний; 100 мл)

Поєднання термальної води бренда для заспокійливого зволоження з комплексом C-Restore дає крему, що захищає бар'єр, мінімізувати прояви сухості на термін до 48 годин і надати шкірі сяйного вигляду.

Нічний крем із ретинолом Fig-1 Beauty No 1 (розмір люкс; 30 мл)

Оновіть свій вечірній догляд за шкірою за допомогою засобу з повільним вивільненням, до складу якого входить 0,15% інкапсульованого ретинолу ( тобто похідного вітаміну А), щоб мінімізувати появу темних плям, тонких ліній і зморшок.

Пілінг для обличчя True Botanicals At Home (повнорозмірний; 30 мл)

Імітуйте догляд за шкірою обличчя, не встаючи з дивана, з цим героєм, що відлущує. Об'єднуючи потужну суміш AHA, BHA і PHA, ця розумна суміш бореться з появою плям і застарілих темних плям, щоб розблокувати тривале сяйво.

Paula's Choice Щоденний зволожувальний флюїд для продовження молодості шкіри SPF50 (розмір люкс; 15 мл)

Маючи широкий спектр захисту, цей невагомий зволожувальний крем захищає шкіру від шкідливого впливу як UVA, так і UVB-променів, не створюючи відчуття важкості та не закупорюючи пори. Крім того, не потрібно турбуватися про зайвий блиск завдяки м'якому матовому фінішу, який залишає цей щоденний продукт.

Схожі товари