Всі категорії
Додати товар

Акція крем для обличчя face cream soft care бавовна 80мл, франція

240 грн
Опис

Сама ніжність - це про наш крем Soft Care для обличчя та шиї з натуральним бавовняним молочком і маслами Ши та виноградних кісточок. Зволожує, живить, відновлює, усуває відчуття стягнутості. Можна використовувати вдень та на ніч. Ідеально підходить сухій і чутливій шкірі
SOFT CARE FACE CREAM: СИЛА ПРИРОДИ, 80 МЛ
Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя з бавовняним молочком. Усуває відчуття стягнутості шкіри, живить і сприяє регенерації тканин. Рекомендується для сухої та чутливої ​​шкіри.

Бавовняне молочко - джерело протеїнів, жирних кислот і вуглеводів. Завдяки настільки багатому вмісту мікроелементів та живильних компонентів молочко ефективно пом'якшує і моментально зволожує шкіру. Наявність вуглеводів сприяє зменшенню втрати вологи внутрішніх шарів шкіри, стимулюючи зволоження всіх шарів епідермісу. Крім цього, завдяки вмісту таких мінеральних речовин як фосфор, магній і кальцій, шкіра набуває здорового і молодого вигляду на довгий час.
Щоденний догляд за шкірою обличчя є важливою частиною життя кожної жінки, яка бажає зберегти молодий і здоровий вигляд шкіри якомога довше. У прагненні до ідеального догляду обов'язковим правилом є наявність універсального набору косметичних засобів, які кожна красуня зберігає у себе на туалетному столику: лосьйон для тіла і, звичайно ж, денний крем для обличчя.

Компанія LAMBRE завжди враховує Ваші побажання і саме тому створила ефективну лінію засобів по догляду за шкірою: тандем із бальзама для тіла та крему для обличчя - SOFT CARE з бавовняним молочком.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?