Всі категорії
Додати товар

Крем expigment 4% вибілювальний, просвітлювальний, від пігментації, веснянок, постакне

280 грн
Опис

Об'єм: 30 мл
Термін придатності: 04.2025.
Виробник: ORVA, Туреччина
Крем вибілювальний з гідрохіноном Expigment 4% допомагає освітлити до 98% пігментних плям. Призначений для застосування у разі мелазму (порушення пігментації шкіри), хлорузі (гіперпігментація шкіри), і пігментації.
За 4 тижні регулярного нанесення крему ви отримаєте чимале освітлення пігментації. За 2 місяці — максимально можливий ефект.

Не використовуйте препарат, якщо у вас алергія або підвищена чутливість до будь-якого компонента в складі крему.
Використання препарату
EXPIGMENT (Експігмент) — це препарат для зовнішнього застосування, він наноситься тільки на шкіру.
Уникайте потрапляння препарату в очі та на слизові оболонки. У разі випадкового контакту з очима, негайно промийте великою кількістю води та зверніться до лікаря.
Крем містить сонцезахисні компоненти, але він не призначений для запобігання або лікування сонячних опіків.
Препарат освітлює колір шкіри та може викликати небажані косметичні ефекти в разі неправильного використання.
Перед використанням препарату EXPIGMENT (Експігмент), нанесіть невелику кількість крему на зону шкіри без пошкоджень і спостерігайте впродовж 24 годин, щоб перевірити чутливість шкіри. Легке почервоніння не є причиною для скасування користування кремом, але в разі появи сверблячки з рідиною всередині, надмірному запаленню негайно припиніть використання крему.
Під час і після лікування рекомендується уникати впливу сонця на шкіру, і використовувати сонцезахисні креми з високим ступенем захисту (SPF 30 або 50), щоб запобігти повторній пігментації шкіри.
Використання препарату на шкірі в зоні носа може призвести до подразнення.
Храните препарат вдали от детей. У разі випадкового ковтання негайно зверніться до лікаря.
Наносити тонким шаром і виключно на ті зони шкіри, які потребують вибілювання, уникати потрапляння крему на нормальну шкіру. Не застосовувати поблизу очей, рота і не застосовувати на слизових. Після нанесення вимити руки.
Здебільшого ефект настає після 4 тижнів застосування. Expigment дуже добре переноситься. Але деякі жінки відчувають незначні та тимчасові подразнення шкіри — м'який свербіж або поколювання й почервоніння шкіри.
Якщо ви забули використовувати EXPIGMENT — не приймайте подвійну дозу для компенсації забутих доз.

СКЛАД
Активний інгредієнт: 1 г крему містить 40 мг гідрохінону.
Допоміжні речовини: бутилметоксидибензоілметан, 3- (4-метилбензіліден) камфор, моногідрат лимонної кислоти, сорбінова кислота, білий м'який вазелін, циклометикон, ізопропілміцістат, цетостоаріловий спирт, лаурилсульфат натрію, рідкий парафін, динатрій ЕДТА, бутилгідроксианізол (E320), вода.

ПОБІРНІ ЕФЕКТИ
Як і у разі з будь-якими лікарськими засобами, у людей, чутливих до речовин, що містяться в препараті EXPIGMENT, можуть з'явитися побічні ефекти.
Рідко:
Алергічні реакції (сип, свербіж, набряк обличчя, язика та горла, сильне запаморочення, ускладнене дихання), легке печіння, почервоніння, сухість.
Вагітність: перед застосуванням препарату обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

УСЛОВЕ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в недоступному для дітей місці, за температури нижче ніж 25 °C.

Об'єм: 30 мл
Виробник: ORVA, Туреччина

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний

Схожі товари