Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий набір sesderma factor g & daeses – пробудження колагену та ліфтинг ефект!💫

2560 грн
Опис

Омолоджуючий набір Sesderma Factor G & Daeses – пробудження колагену та ліфтинг ефект!💫

У наборі:

1) Factor G RENEW Serum🌱ліпосомальна сироватка, з факторами росту та міметичніми пептидами, 30 мл.

2) Daeses Lifting Cream 🎈ліфтинг-крем для обличчя з ДМАЕ та ліфтінг-комплексом, 50 мл.

3) Ампулі Daeses Immediate Lifting Effect ✨ – ліфтінг ампулі, 3 шт. по 1,5 мл.

1) Sesderma вклала весь дослідницький та технологічний потенціал у формулу Factor G RENEW 🌱 для пробудження колагену у вашій шкірі, активні компоненти якої діють на клітинному рівні🧬

📌 Це потужний антивіковий концентрат для відновлення пружності вашої шкіри, формула якого містить 7 факторів росту 100% рослинного біотехнологічного походження інкапсульованих у нано-ліпосоми, які збільшують синтез колагену та еластину в 3 рази!💫

💥Всього за 28 днів Ваша шкіра стане більш гладкою, зволоженою, еластичною та пружною!💥

🔎 Крім факторів росту, активна формула сироватки, включає: стовбурові клітини яблуні домашньої, міметичні пептиди (трипептид-5 і трипептид-3) і антиоксиданти, цей потужний коктейль активізує біохімічні процеси, спрямовані на збільшення обсягу синтезу волокон колагену та еластину, відновленню пружності та щільності, робить шкіру обличчя підтягнутою, еластичною та розгладжує зморшки.

2) DAESES – ліфтинг-крем 🎈поєднує в собі миттєвий ліфтинг ефект, тривалу зміцнюючу дію, щоденне живлення та зволоження, необхідне вашій шкірі✨

🔎 Завдяки активній формулі на основі DMAE, органічного кремнію, біопептидів та ліфтинг-комплексу миттєвої дії, крем усуває в'ялість шкіри, моделює овал обличчя, забезпечує миттєву підтяжку шкіри обличчя та шиї. Ваша шкіра стає більш еластичною, пружною та підтягнутою вже з першого застосування.

3) Кожна ампула Daeses Immediate Lifting Effect ✨ – це справжній коктейль краси, миттєва доза ліфтинг ефекту, гладкої та сяючої шкіри!

🔎 Завдяки високій концентрації активних компонентів: DMAE, ліфтинг комлекс, протеоглікани, пальмітоїл олігопептид, гіалуронова кислота та кремній, ампули забезпечують миттєву підтяжку шкіри обличчя та шиї, усувають в'ялість, моделюють овал обличчя та зволожують.

📌 Завдяки нанотехнологіям Sesderma, основний інгредієнт формули - DMAE, відомий своїм вираженим ефектом ліфтингу, забезпечує миттєвий підтягуючий ефект і зміцнюючу дію на всіх рівнях, відповідальних за появу в'ялості!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 30мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
30 мл 50 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?