Всі категорії
Додати товар

Натуральний зимовий крем purezza для жирної шкіри від agor 50 мл

360 грн
Опис

Серія денних кремів для холодного часу року GIORNO від фірми Agor здійснена за розробленою і запатентованою цим виробником низькотемпературної технології. Це дало можливість зберегти всі корисні властивості всіх натуральних нерафінованих олій, гідролатів, які в складі кремів цієї лінії. Крему GIORNO на 100% створені з інгредієнтів, подарованих нам природою. Для створення з олій, гідролатів кремовою текстури використовуються натуральні емульгатори "зеленого " іміджу" з рослинної сировини, які мають міжнародний сертифікат ECOCERT. Лінія GIORNO складається з 4 кремів - для зрілої шкіри від 35 років, для сухої і чутливої шкіри, для жирної і проблемної шкіри, для нормального і комбінованого типу. Для кожного типу шкіри обличчя ретельно підібрана рецептура, кожен крем має цілеспрямоване дію. Прагніть зберегти красу на довгі роки? Будь ласка! У Вас є така можливість.) Використовуйте натуральну косметику, подаровану природою! Дія: крем PUREZZA захищає жирну і проблемну шкіру від зневоднення і адаптує її до перепаду температур. До складу крему входить МАСЛО ЧАУЛЬМУГРЫ - воно нормалізує роботу сальних залоз і відновлює корисну мікрофлору шкірного покриву. Запобігає розмноженню бактерій, що викликають акне (Propionibacterium acnes). Проявляє антисептичні, ранозагоювальні, протизапальні, антибактеріальні властивості. Застосовується в лікуванні складних захворювань шкіри. Екстракт ГАМАМЕЛІСУ проявляє чудовий бактерицидний ефект. Тонізує шкіру і забезпечує протизапальну і антисептичну дію крему. Зміцнює стінки судин і зменшує набряклість. Зменшує секрецію сальних залоз, позичає пори. Состав:   гидролат календулы лекарственной*, гидролат огурца*, масло чаульмугры*, мацерат зверобоя на масле сои*, масло амаранта*, С14-22 жирные спирты*, С12-22 алкилглюкозид*, масло лавра благородного*, масло купуасу*, Д-пантенол, экстракт гамамелиса*, вит Е, 'trстракт аира болотного*, бензиловый спирт*, эфирное масло каяпута*, камедь конжака*, эфирное масло розмарина*, эфирное масло майорана*, осадочная сера, этилгексилглицерин*, сорбат калия*, эфирное масло бергамота*, бензоат натрия*.
*- составляющие растительного происхождения

Этот высококачественный элитный крем не содержит:

- парабенов
- синтетических добавок и отдушек
- полиэтилен гликолей (PEG)
- минеральных масел и BHT-BHA

Крем не содержит маскировочных компонентов, тщательно подобранные природные компоненты оздоравливают кожу изнутри.

Также крема Agor не содержат неэтичных компонентов (животного происхождения) и не испытываются на животных - подходят вегетарианцам веганам!

Применение: наносите тонким слоем после очищения лица и применения тоника на влажную кожу.

Назначение:  для кожи век, шеи, лица, декольте.

Форма выпуска:  флакон из синего стекла с дозатором.

Условия хранения:  при температуре не более +25С в плотно закрытом флаконе. Не оставлять флакон под прямыми солнечными лучами.

Срок годности:  12 месяцев с даты изготовления.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Елітна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?