Всі категорії
Додати товар

Крем денний зволожуючий olive oil day cream lambre, обсяг 80мл франція

330 грн
Опис

з особистого досвіду
особливо цей крем люблять алергіки, і ті, хто страждає подразнення шкіри, тому що основна його функція заспокоювати будь-які подразнення.
Саме тому його часто вибирають чоловіки. Взимку чудово справляється з холодової алергії. Багато клієнтів на нього медики, т. к. вони сильно страждають від препаратів на роботі.
Великий обсяг, вигідно виходить.
ОЛИВКОВИЙ ДЕННИЙ КРЕМ, 80 мл є пробники
Інтенсивно зволожуючий денний крем призначений для догляду за чутливою, нормальною і сухою шкірою. Ідеальний продукт для шкіри, яка потребує тривалого зволоження, створення відчуття комфорту і м'якості протягом всього дня.
• Значно і на тривалий час зволожує шкіру, ефективно захищаючи її від втрати вологи;
• багата консистенція впливає на стан шкіри, роблячи її оксамитово гладкою і м'якою;
• прискорює регенеративні процеси епідермісу, відновлює натуральне захисне покриття шкіри;
• створює миттєве відчуття комфорту на шкірі вже після першого застосування крему;
• заспокоює подразнення;
• створює захисний шар, оберігаючи шкіру від негативного впливу факторів навколишнього середовища;
• освітлює шкіру.
ЛІНІЯ LAMBRE З ОЛИВКОВОЮ ОЛІЄЮ
Косметична лінія засобів, створена на основі найбільш цінних компонентів: оливкової олії, протеїнів пшениці, екстракт лаванди, зволожуючих і регенеруючих активних речовин. Нова покращена формула денного крему забезпечить інтенсивне і тривале зволоження Вашої шкіри. Завдяки багатій консистенції шкіра стає оксамитовою на дотик. Новий ніжний квітково-пудровий аромат, а також приємна консистенція робить процес по догляду за шкірою ще більш приємним. Шкіра, яка перебуває під дбайливого захистом цього крему, буде сяяти енергією і свіжістю. Косметику OLIVE OIL LINE можна застосовувати при догляді за шкірою будь-якого типу, особливо за ніжною і чутливою шкірою. Ці сучасні, ефективні та безпечні препарати чудово зволожують, живлять і ревитализируют шкіру. Ще в стародавні часи оливкову олію використовували при виробництві косметичних виробів. Жінки Стародавнього Риму і античної Греції регулярно застосовували маски на основі оливкової олії для збереження і підтримки молодості і краси. Особливо цінували чудові властивості оливкової олії стародавні греки, які називали його «рідким золотом». Натуральні ніжні, легкі креми з оливковою олією впливають на стан шкіри, роблячи її м'якою і бархатистою. Оливковое масло содержит большое количество витаминов E, A, C, протеинов, стеролов и флавонов. Научные исследования показали, что протеины оливкового масла могут полностью восполнить утраченные протеины кожи тела. Благодаря этому можно считать этот компонент надеждой на будущее в борьбе со старением и усталостью кожи. Эту особенность протеинов оливкового масла усиливают витамины А, Е и С. Витамин E связывает свободные радикалы, одновременно увлажняя и разглаживая кожу. Именно поэтому является идеальным средством в борьбе против старения, великолепно смягчает и увлажняет кожу. Витамин A, содержащийся в оливковом масле, успокаивает кожу, в то время как витамин C является необходимым для структуры и функций коллагена, так как восполняет утраченный коллаген.
Производитель Франция. Объем 80мл

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: