Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір для обличчя, зволожуючий, омолоджуючий з авокадо zozu, 6 засобів

830 грн
Опис

Відновлюючий набір для особи Zozu створений на основі авокадо, який вважається одним з кращих антивікових компонентів, володіючи загальнозміцнюючі і поновлюючими властивостями, а концентрація поживних елементів покращує загальний стан шкіри, інтенсивно зволожує і стимулює регенерацію клітин. Засоби сприяють інтенсивній регенерації шкірного покриву, стимулюють вироблення власного колагену, підвищують пружність і нормалізують водний баланс шкіри, запобігаючи трансепідермальній втраті вологи, живлять шкіру цінними амінокислотами і мінералами. Ніацинамід, аденозин, олії рисових висівок та календули у складі засобів захищають шкіру від несприятливих зовнішніх факторів, допомагають заспокоїти подразнення, освітлюють пігментні плями, вирівнюють тон та рельєф шкіри.

У набір входять:

1) Пінка для вмивання, 100 мл - видавити і збити в піну, мочалкою або губкою.
2) Тонік, 120 мл - наноситься відразу протягом 3 секунд після вмивання пінкою.
3) Крем для шкіри навколо очей, 20 мл наноситься після повного вбирання тоніка. Крем активно зволожує та відновлює ніжну шкіру навколо очей, знімаючи сліди стресів, втоми та перевтоми. Він ефективно бореться зі старінням шкіри, розгладжуючи зморшки та надаючи пружність.
4) Сироватка, 40 мл – наноситься після повного вбирання тоніка та крему для шкіри навколо очей. Це відновлення шкіри та харчування. Цей етап для глибокої дії на шкіру, догляд за глибоким шаром епідермісу.
5) Зволожуюча емульсія, 80 мл - спеціальний засіб, що допомагає клітинам шкіри утримувати поживні речовини. Допомагає впливати на весь комплекс зсередини. Наноситься після сироватки.
6) Крем для обличчя, 50 мл – крем є завершальним етапом догляду. Він зберігає вологу в шкірі та запобігає її дегідратації. Крем створює на поверхні шкіри захисний шар, який допомагає контролювати водний баланс та секрецію сальних залоз.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
  • 20мл
  • 40мл
  • 50мл
  • 120мл
Об'єм:
20 мл 40 мл 50 мл 100 мл 120 мл
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?