Всі категорії
Додати товар

Стартовий набір для воскової депіляції з касетним воскоплавом

400 грн
Опис

Воскова депіляція вважається одним із найбільш безпечних та ефективних способів видалення зайвого волосся на тілі. Цю процедуру можна легко провести в домашніх умовах за допомогою стартового набору для депіляції. Воскоплав розігріває віск до необхідної температури, підтримує стандартні касети будь-якого виробника.

При восковій депіляції волоски видаляються разом із кореневою частиною, що значно уповільнює їх зростання надалі. Ця процедура дозволить забути про них на тривалий час. Для виконання процедури волосся має бути 5 – 7 мм.

У набір входить:
1. Воскоплав касетний
2. Віск у катриджний 150 гр, 1 шт
3. Упаковка смужок для депіляції, 100 шт (безворсові)

Спосіб використання:

Обов'язково приберіть зі шкіри всю вологу, інакше ви не досягнете максимального ефекту від процедури.
Помістіть картридж воскоплав (якщо він новий, то не забудьте зняти з нього захисну плівку), і включити прилад в мережу.
Приблизно 20-25 хвилин пристрій нагріватиме віск, після чого його потрібно відключити від мережі, і, протерши ноги сухим рушником, можна приступати до нанесення воску. Обпектися гарячим воском досить складно, адже для цього воскоплав потрібно тримати увімкненим близько години.
Тепер можна перевернути прилад догори ногами, щоб віск стек до голівки (вистачить і 3 секунди) і провести на шкірі (краще починати з ікри) смужку довжиною 10 см. Нанесення воску виконується по росту волосся. Воскоплав повинен постійно перебувати в строго вертикальному положенні, інакше віск, що виплив з нього, забруднює все навколо.
Зверху на вже нанесений віск слід приклеїти смужку для епіляції (за зростанням волосся), залишивши знизу близько 1 см і ще раз провести по ній рукою, щоб вона щільніше прилягла до шкіри.
Почекавши хвилину, візьміть смужку за залишений нижній край і різко смикніть у напрямку проти зростання волосся, причому важливо тягнути не вгору, а вздовж шкірного покриву. Якщо ж залишилися волоски, то видалити їх можна цією ж смужкою. Також вона підійде й у тому випадку, якщо по краях залишився віск.
Очистивши від волосяного покриву одне місце, можна наносити віск (так само) на іншу ділянку шкіри. Одну і ту ж смужку для епіляції ви можете використовувати кілька разів, поки шар воску на ній не досягне 2-3 мм, і вона не стане гірше віддиратися. Якщо віск у картриджі охолоне, його знову розігрівають у воскоплаві та спокійно продовжують процедуру.
На завершення шкіру потрібно протерти маслом (це допоможе видалити залишки воску).

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize