Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний крем із центеллою та пептидами medi-peel cica antio cream

500 грн
Опис

Відновлювальний крем із центеллою та пептидами MEDI-PEEL Cica Antio Cream
Ефективно бореться з недосконалостями шкіри та зменшує зону запалень. Прискорює регенерацію, заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж і почервоніння, робить колір обличчя свіжим і однорідним. Зміцнює захисні функції шкіри і відновлює ліпідний бар'єр, підвищуючи опірність шкіри негативним зовнішнім факторам. Відновлює пружність і еластичність шкіри, вирівнює колір обличчя.

Засіб має дуже насичений склад:

Комплекс пептидів - стимулює процеси оновлення на клітинному рівні, прискорює синтез волокон колагену й еластину. Підтримує необхідний баланс вологи, розгладжує дрібні зморшки і перешкоджає появі нових.
Екстракт німа - добре загоює, має протизапальну та антисептичну дію. Робить шкіру гладенькою і шовковистою, регулює вироблення шкірного сала, особливо рекомендується до застосування для жирної і проблемної шкіри.
Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію. Сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри й утриманню вологи, знижує чутливість шкіри. Чинить судинозміцнювальну дію, що особливо важливо для шкіри з ознаками куперозу. Захищає від вільних радикалів і підвищує пружність шкіри.
Екстракт пророщених паростків пшениці - сприяє регенерації тканин, пом'якшує, живить, активно загоює, очищає, чинить протизапальну та антиоксидантну дію.
Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри. Допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи, освітлює пігментацію і пост акне, вирівнює тон шкіри. Має виражений протизапальний ефект, усуває висипання, перешкоджає розмноженню патогенних бактерій.
Крем для обличчя MEDI-PEEL Cica Antio Cream рекомендований для догляду за чутливою і проблемною шкірою, а також у разі куперозу. Має легку текстуру, тане на шкірі, швидко вбирається без відчуття плівки на обличчі. Можна використовувати як вранці, так і ввечері.

Застосування:
Нанесіть крем на очищену шкіру обличчя і розподіліть по масажних лініях. Для максимального результату використовуйте за схемою:
Очищення - тонер - сироватка - крем для обличчя.

Об'єм - 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?