Всі категорії
Додати товар

Laneige water bank blue hyaluronic cream 25мл зволожуючий крем для обличчя суха та нормальна

125 грн
Опис

Зволожуючий крем Laneige Waterbank Blue Hyaluronic Cream For Normal To Dry Skin 25ml
10 МЛ 125 грн нема в наявності
25 МЛ 270 грн

Зволожуючий крем для обличчя з гіалуроновою кислотою наповнює шкіру вологою, не залишаючи відчуття липкості.
LANEIGE Water Bank Blue Hyaluronic Cream для нормальної сухої шкіри 25ml 270 грн.

Розкішний крем, який помітно зміцнює шкіру, зміцнює вологозахисний бар'єр і забезпечує тривале зволоження, що відновлює, до 100 годин!
LANEIGE Water Bank Blue Hyaluronic Cream Moisturizer - крем для інтенсивного зволоження та захисту від втрати вологи, який швидко вирішить усі проблеми сухого та чутливого епідермісу. Головним активним компонентом крему стала низькомолекулярна гіалуронова кислота, чий розмір молекул у 2000 разів менший - порівняно із звичайно використовуваною речовиною. Отримана з глибоководних морських водоростей, вона забезпечує шкірі все необхідне:
-Миттєве зволоження, яке відчуватиметься весь день.
-Захист шкіри від втрати вологи, в'ялості та сухості.
-Помітний ліфтинг та освітлення шкіри.
- розгладжування зморшок та захист від процесів старіння.
- Вирівнювання рельєфу та тону, оновлення та розгладжування текстури.
-Підвищення пружності та здоровіший вид шкіри.

Активні інгредієнти:

Блакитна гіалуронова кислота – новий зволожуючий інгредієнт нового покоління, запатентований Laneige! Фахівці бренду взяли звичайну гіалуронову кислоту та посилили її здатність гідратації за рахунок унікального процесу подвійної ферментації з фукоїданом, зволожуючим агентом, отриманим із глибоководних водоростей. Потім піддавали його 10-ступінчастому очищенню мікрофільтрацією. Результат? Крихітна, але потужна блакитна гіалуронова кислота мікророзміру, яка вбирається краще та швидше для справді глибокого та тривалого зволоження.

Сквалан – це темна конячка багатьох косметичних засобів для зволоження, харчування та регенерації. Він чудово усуває сухість, відновлює захисний бар'єр та підходить навіть для проблемної чи чутливої шкіри.

Кераміди – ліпіди, що наповнюють шкіру життєвою енергією та підвищують її захисні функції. У складі косметичних засобів активний інгредієнт демонструє ефективні зволожуючі здібності, запобігає ризику зневоднення клітин, захищає дерму від зовнішніх негативних факторів. Вікові зміни, забруднена екологія, суворі кліматичні умови, неправильне харчування та інші фактори руйнують ліпідний бар'єр. Внаслідок цього дерма втрачає пружність та еластичність, порушується її водно-жировий баланс. Кераміди допомагають відновити шкіру.

Інтенсивний зволожуючий засіб для щоденного нічного догляду за чутливою, сухою або зневодненою шкірою.

Застосування: рівномірно нанесіть крем на обличчя вранці та/або ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Нормальна
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари