Всі категорії
Додати товар

Laneige water bank blue hyaluronic 3 step essential kit набір міні версій зволожуючий

310 грн
Опис

LANEIGE Water Bank Blue Hyaluronic 3 Step Essential Kit Combination to Oily skin набір

Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Cream, 10 мл
Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Serum, 10 мл
Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Eye Cream, 3 мл
Вік: 18+
Призначення: зволоження, проти запалення, зміцнення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: органічна
Тип шкіри: комбінована жирна
Країна ТМ: Корея
Зроблено у: Корея

В основі косметики з набору ферментована глибоководними водоростями, що пройшла 10-етапну мікрофільтрацію «блакитна» гіалуронова кислота. Вона «відповідає» за інтенсивне зволоження, регенерацію, освітлює пігментацію, розгладжує мімічні та вікові заломи, запобігає появі нових ознак старіння на обличчі. Цей актив знімає запалення, матує, покращує стан шкіри із постакне.

Бетаїн (міститься у складі сироватки) тонізує, нормалізує обмінні процеси у клітинах, насичує вологою, освіжає, запускає природні механізми регенерації, стимулює синтез колагену, розгладжує заломи, прискорює загоєння ран.

Натуральна олія жожоба, екстракт листя м'яти польової (присутні в кремах) повертають шкірі втрачений тонус, роблять її гладкою пружною еластичною і сяючою, допомагають позбутися набряків, темних кіл, синців під очима.

Ефективність
Регулярне застосування косметики з «блакитною» гіалуроновою кислотою дозволяє:

1. Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Cream 10 мл – крем, який помітно зміцнює, зміцнює водний бар'єр шкіри та забезпечує відновлююче та тривале зволоження. Підходить для чутливої шкіри
2. Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Serum 10мл – універсальний засіб для зневодненої шкіри. Блакитна гіалуронова кислота Superstar, ферментована глибоководними водоростями і пройшла 10-ступінчастий процес мікрофільтрації, миттєво вбирається, забезпечуючи глибоке та тривале зволоження. Пептиди помітно зміцнюють шкіру, а ензими зеленого чаю допомагають зміцнити вологозахисний бар'єр шкіри.
3 Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Eye Cream 3 мл – крем для очей з блакитною гіалуроновою кислотою, що помітно висвітлює та зменшує набряклість під очима. Насичений ніацинамід та кофеїн, який освітлює та освіжає шкіру під очима. Блакитна гіалуронова кислота, ферментована глибоководними водоростями і пройшла 10-ступінчастий процес мікрофільтрації, миттєво вбирається, забезпечуючи глибоке та тривале зволоження.
Спосіб застосування
Засоби набору рекомендується використовувати двічі на день на очищену шкіру наступної послідовності: тонер – серум – крем для очей – крем для обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 20мл
  • 3мл
Інгредієнти:
Час застосування:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем
Особливості:
Набір

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?