Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска з олією ши farm stay real shea butter essence mask

25 грн
Опис

Тканинна маска з олією ши відмінно підійде власникам сухої, зневодненої шкіри. Поживна есенція миттєво заспокоює стягнуту шкіру та дарує відчуття комфорту. Маска чудово справляється з лущенням. Тижневий курс масок дозволить надовго забути про ознаки зневоднення, які завдають незручності (свербіж, почервоніння, стягнутість, лущення тощо. буд.).

Олія ши багата жирними кислотами. Воно зміцнює гідроліпідну мантію епідермісу, завдяки чому швидкість випаровування вологи з поверхні шкіри значно знижується і шкіра довше залишається вологою. Олія ши згладжує наявні лущення і відчутно пом'якшує ділянки обличчя, що огрубіли від сухості.
Екстракт бораго надає шкірі, що відновлює дію. Стимулюючи регенерацію, бораго прискорює загоєння мікроушкоджень шкірного покриву, що виникають з натягу сухої шкіри.

Спосіб застосування: витягти маску з упаковки та нанести її на поверхню очищеної, тонізованої шкіри. Розправити щільно, прибравши всі утворені заломи та бульбашки повітря, залишити маску на 15-20 хвилин. Потім зняти маску та нанести на шкіру залишки есенції з упаковки. Для досягнення найкращих результатів рекомендується курсове застосування масок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?