Всі категорії
Додати товар

Нічна маска laikou з екстрактом сакури для молодості шкіри

145 грн
Опис

Нічна маска Laikou з екстрактом сакури 140 г для молодості шкіри.
Секрет молодості японських жінок. Якщо ви хочете мати таку ж гладку, рожеву та сяючу шкіру, вам обов'язково слід зупинитися на цьому косметичному засобі. Нова формула маски з екстрактом сакури полягає у зручнішій кремовій текстурі. Вона добре очищає пори, насичує шкіру живильними мінералами вулканічного бруду.

Одна з найважливіших переваг маски - очищення та звуження пір. До того ж вона добре зволожує, робить шкіру світлішою, а її тон рівномірним і красивим. Вулканічний бруд має великий позитивний вплив на шкіру - він стає сяючим і доглянутим навіть після довгого і напруженого дня. Шкіра розгладжується, зморшки зникають.

Використання маски можливе на всіх типах шкіри, що гарантує добрий результат. Особливий вплив на засіб має шкіру з акне. Воно також добре омолоджує, позбавляє від відмерлих клітин і дозволяє насолодитися приємним ароматом.

Спосіб застосування:

Нанести маску на попередньо очищену шкіру обличчя за 15-20 хвилин до сну, після чого лягати спати як завжди. Поки ви спите, маска працює. Вранці вмийтеся як завжди і нанесіть після вмивання улюблений крем або сироватку, результат не забариться. Застосовувати 3-4 рази на тиждень для помітнішого результатурезультат

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?