Всі категорії
Додати товар

Альгінатна детокс-маска "нубійська ніч" 30г

247 грн
Опис

Альгінатна маска Нубійська ніч – засіб для очищення шкіри обличчя, зони декольте та тіла. Ми створили її для всіх типів шкіри, але найбільш її сприятливий вплив оцінять власники проблемного епідермісу.

Натуральна альгінатна маска містить каолін, кокосове деревне вугілля, аюрведичні пудри рослин та альгінат натрію. Такий склад забезпечує продукту унікальні властивості, маска покращує загальний стан шкіри, ефективно та глибоко очищає пори від забруднень, токсинів та чорних крапок. А ще вона має антибактеріальний ефект і здатна знімати запалення, регенерувати проблемні осередки.

Купити альгінатну маску, що очищає, рекомендуємо для поліпшення імунітету шкіри, звуження розширених пір (надає дренажну дію) і надання чистого рівного тону. Препарат збагачує клітини епідермісу киснем і життєво важливими поживними компонентами, і навіть помітно омолоджує покриви.

При регулярному використанні можна побачити розгладження глибоких зморшок та усунення дрібних зморшок, а також зменшення таких вікових проявів, як пігментні плями.

Очищувальна альгінатна маска надає шкірі матовості, оптимізує вироблення себуму і ефектно підтягує, робить контури чіткішими.

Застосування

Альгінатну натуральну маску розбавляють гідролатом або чистою водою в пропорції 1 ч.л. сухої суміші на 3-4 ч. л. рідини. Дають розчинитись протягом години, а потім наносять на шкіру шаром 2-5 мм. Через 20-25 хвилин попередньо струшуючи флакон, слід рясно розпорошити пластифікатор (є в наборі) і зняти маску серветками, потім вмиваються водою.

Умови зберігання

8 місяців при кімнатній температурі у сухому темному місці. Пластифікатор слід зберігати у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?