Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючі гідрогелеві патчі з червоною ікрою

280 грн
Опис

✨Патчі з червоною ікрою та кров'ю дракона (двокольорові) Veze Caviar Dragon Blood✨

Гідрогелеві патчі з червоною ікрою і кров'ю дракона, подарують вашій шкірі оксамитову м'якість, гладкість і свіжий погляд, що відпочив.

▪️Червона ікра - це унікальне джерело молодості, яке включає комплекс протеїнів, амінокислот, мінералів і вітамінів, освітлює темні кола. Патчі моментально вирівнюють дрібні зморшки, живлять та зволожують епідерміс, створюють ліфтинг – ефект, омолоджують шкіру.
▪️Екстракти ікри є джерелом білків, вітамінів, мікроелементів, що необхідні шкірі, що в'яне. Пробуджує сплячі клітини шкіри, запускає процеси регенерації та призводить до поступового омолоджування шкіри.

✅ Завдяки екстракту ікри: активуються обмінні процеси; відбувається посилене живлення і зволоження шкіри, вона стає більш еластичною, розгладжується; тонізує; сприяє виведенню зайвої рідини, зміцнює та розгладжуює; дарує свіжість та сяйво.
Патчі є екстреним доглядовим засобом, що допоможуть зробити шкіру під очима молодшою, яскравішою та здоровішою.

Патчі мають приємну гідрогелеву текстуру, завдяки якій вони міцно прилягають до шкіри. Засіб не звалюється, не з'їжджає та не викликає дискомфорту. Під час процедури ви зможете займатися своїми звичайними справами, не гаючи часу задарма. Патчі зручні для використання в самих проблемних і ніжних зонах, де шкіра найбільш схильна до зовнішніх проявів в'янення: навколо очей, області носогубних складок, в куточках губ, також патчі можна наносити на лоб і область шиї.

✔️ Спосіб застосування: на очищену шкіру повік прикласти щільно патчі, залишити на 20 - 30 хвилин. Можна наносити їх на міжбрівку та носогубну складку. Патчі добре тримаються на шкірі, можна займатися звичайними справами. Зняти патчі, залишки есенції м'яко вбити кінчиками пальців у шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?