Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей з екстрактом равлика laikou.

163 грн
Опис

Гідрогелеві патчі для очей з екстрактом равлика Laikou Gold Snail Eye Mask є прекрасним освітлювальним і підтягувальним засобом для комплексного догляду. Патчі дбайливо вибілюють ніжну шкіру навколо очей, прибирають тьмяність і набряклість, зміцнюють і вирівнюють структуру.

У складі:

Фільтрат равлика стимулює обмін речовин у шкірі, заповнює запаси енергії в клітинах, зменшує темні круги та набряки, інтенсивно розгладжує тонкі зморшки та перешкоджає виснаженню запасів вологи. Равликовий муцин зменшує мімічні зморшки, зволожує шкіру навколо очей, усуває сліди втоми.

Гіалуронова кислота глибоко зволожує дерму, створює спеціальну гідрофільну плівку, що утримує вологу в міжклітинному просторі для запобігання сухості, стягненню та лущенню шкірного покриву.

Екстракт кореня півонії — має вибілювальну, антимікробну, протизапальну та терпку властивості. Під час застосування цього екстракту — поліпшується зовнішній вигляд будь-якого типу шкіри, шкіри, зменшується лущення, відновлюється еластичність, виліковується акне, звужується пори, ущільнюється сама структура шкіри.

Центела азійська містить потужний антиоксидант, який запускає в шкірі природний процес вироблення колагену та гіалуронової кислоти, активно бореться зі старінням.

Спосіб застосування: На очищену шкіру нанести патчі широкою стороною на максимальну зону набряку. Потримайте патчі 15 хвилин і зніміть.

80 грамів (50 шт.). терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?