Всі категорії
Додати товар

Нічна крем-маска з ніацинамідом venzen 24k pure gold (120 мл).

206 грн
Опис

Стан — новий,

Нічна зволожувальна золота маска з ніацинамідом Venzen 24k Pure Gold. Дуже дієва маска, для освітлення шкіри (вікові пігментні плями, почервоніння, постакне, тьмяний, нерівний тон шкіри). Нічна маска ефективно впродовж усієї ночі зволожує шкіру, роблячи її м'якою й оксамитовою.

Засіб має дуже легку текстуру, під час нанесення не залишає ефекту липкості, компоненти крему, що входять до складу, чудово зволожують шкіру, живлять її вітамінами групи В3, ніацинамід допомагає в боротьбі зі зморшками на клітинному рівні, пришвидшує оновлення шкіри, покращує її еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри та за регулярного використання освітлює вікові пігментні плями, завдяки крему регулюється вироблення шкірного себуму, шкіра захищена від пересихання, завжди зволожена та сяйна.

В3 працює як потужний антиоксидант у косметиці. Доведено, що він стимулює вироблення колагену та підвищує швидкість роботи клітин завдяки своїм протизапальним властивостям. З цього витікають усі чарівні властивості ніацинаміду:

-зміцнення ліпідного бар'єра шкіри

-зменшення почервоніння

-судження пор

-зниження вироблення шкірного сала

-відновлення після сонячних пошкоджень

-усунення гіперпігментації

-відновлення текстури шкіри

-контроль висипок

-борьба с морщинами

Застосування: Увечері, після вмивання нанести необхідну кількість крему на обличчя, уникаючи зон навколо очей і губ і кілька хвилин масажувати.

Об'єм 120 г.. терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?