Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей із пептидами зміїної отрути та золотом.

142 грн
Опис

Гідрогелеві патчі для очей зі зміїною отрутою та молекулами золота Snake Venom Eye Mask Gold миттєво зволожують, усувають набряки та припухлості, сприяють просвітленню темних кіл і пігментації.

У складі:

Зміїна отрута — допомагає боротися з віковими змінами шкіри, згладжує зморшки та робить шкіру еластичною. Пептиди зміїної отрути швидко проникають у м'язові волокна, знімають спазми, усувають застій крові та лімфи.

Молекули золота — є цілющим еліксиром для шкіри, що в'яне, підтримуючи її пружність, еластичність, шовковистість і здорове сяйво.

Патчі легко наносяться, швидко та міцно зчіплюються зі шкірою, щільно прилягають, не з'їжджають, що дає змогу спокійно виконувати домашні справи. Патчі також можуть бути використані в боротьбі з носо-губними та міжбрівними зморшками та заломами.

Увага: Патчі одноразові, в жодному разі не можна використаний патч класти назад у баночку. Це призведе до того, що всі патчі зіпсуються.

Умови зберігання: щоб запобігти висиханню патчів, необхідно щільно закривати кришку. Після відкриття, зберігати патчі потрібно в прохолодному місці, не допускаючи потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати можна в холодильнику, але не в жодному разі не прибирати в морозилку. Берегти від дітей!

Спосіб застосування: На очищену шкіру нанести патчі широкою стороною на максимальну зону набряку. Потримайте патчі 15 хвилин і зніміть.

80 грамів (60 шт.). терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?