Всі категорії
Додати товар

Мікродерм ексфоліатор image skincare ageless total microderm exfoliator

1900 грн
Опис

Image Skincare Ageless Total Microderm Exfoliator - потужний ексфоліатор для обличчя створений "за мотивами" процедур мікродермабразії. Поєднує ферментативні, фізичні та хімічні ексфоліанти, які покращують та оновлюють тьмяну шкіру з нерівним тоном.

Завдяки фруктовим ензимам, гідроксикислотам, мікрокристалам рожевого кварцу та бамбуковому порошку засіб виконує роль найдосконалішого пілінгу, що видаляє мертві клітини з поверхні шкіри. Формула на основі гранульованого гелю робить тон рівним, а текстуру шкіри витонченою та гладкою.

Переваги:

Ультравідлущувальна формула допомагає вирівняти тон і текстуру шкіри, засіб містить ензими фруктів ківі та ананаса, альфа- та полігідроксикислоти, мікрокристали рожевого кварцу та бамбукову пудру, які дарують шкірі помітно помолоділий вигляд. Засіб посилює сяйво тьмяної, сірої шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть Мікродерм ексфоліатор на очищену шкіру. Змочіть руки та втирайте в шкіру протягом однієї хвилини. Змийте теплою водою. Використовуйте у поєднанні з іншими засобами Ageless для посилення ефекту та Prevention+ для захисту шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари