Всі категорії
Додати товар

Тканини для шкіри навколо очей з гранатом prreti vitalizing pomegranate eye zone mask...

75 грн
Опис

Антивікові тканинні патчі з екстрактом граната — зволожують, живлять і пом'якшують шкіру, завдяки легкому ефекту, що відбілює, позбавляють від синців і пігментних плям. Також вони ефективно захищають шкіру від впливу ультрафіолету.

Основні компоненти:
Екстракт граната – має здатність уповільнювати руйнування природного колагену та стимулювати вироблення нового колагену у шкірі давно знайшла застосування у корейській косметиці.

Ефірна форма вітаміну А - має відлущувальну дію, хороші зволожуючі властивості, антиоксидантні якості, омолоджуючу здатність. Омолодження шкіри досягається через оновлення епідермісу та активний синтез колагену.

Ніацинамід (вітамін В3) – допомагає боротися з проблемами молодої та вікової шкіри, зменшує втрату вологи, глибоко зволожує, живить, допомагає зберегти свіжість, ніжність та гладкість шкіри, покращуючи мікроциркуляцію крові. Зменшує зморшки, злегка освітлює шкіру, допомагає усунути пігментні плями. Також прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність та дбайливо контролює вироблення сальних залоз.

Спосіб застосування: Додайте патчі до необхідної області. Через 10-20 хвилин зніміть патчі і м'якими рухами, що поплескують, розподіліть залишки есенції.

30 шт (15 пар)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?