Всі категорії
Додати товар

Антивікові патчі з колагеном medi-peel red lacto collagen eye patch

615 грн -2% 605 грн
Опис

Патчі Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch продукт подвійного призначення для освітлення шкіри та зменшення зморщок.

Антивікові патчі з колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Eye Patch мають приємну текстуру та ефективно знімають ранкову набряклість, зволожують і підтягують ніжну шкіру під очима.

Патчі мають ефект підвищення еластичності навколо очей, зменшення зморщок навколо очей, освітлення та зволоження шкіри.

☝ Шкіра навколо очей тонка, порівнюючи зі шкірою на щоках, лобі та підборідді, сальні залози не розвинені, тому легко втрачає еластичність і утворюються зморшки. Оскільки впоратися зі зморшками після їх появи складніше, патчі допомагають запобігти їхній появі.

Завдяки своїй клейкій здатності патчі добре прилипає до вигнутих областей, не відриваючись, і не спадає легко, даючи змогу активним інгредієнтам колагенової есенції вбиратися в шкіру, оскільки не відбувається випаровування.

✅ Рекомендується для тих, хто хоче уникнути зморщок і темних кругів навколо очей, тим, хто наносить макіяж на тонкі лінії навколо очей, тим, у кого суха шкіра навколо очей і зморшки помітніші, і тим, хто турбується тьмяними темними кругами.

🌿 Основні компоненти:
• Гідролізований колаген — білок, який відповідає за еластичність і пружність дерми. Саме завдяки колагену патчі надають м'який лефтинг ефект і підходять для догляду за зрілою шкірою. Колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки та заломи.
• Комплекс амінокислот нормалізує вироблення колагену й еластину, згладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва та пружності.
• Ферменти лактобактерій підтримують природну мікрофлору шкіри, покращують структуру колагену, підвищуючи пружність шкіри. Покращують колір обличчя, регулюють вироблення меланіну, освітлюють гіперпігментацію.

➡ Спосіб застосування: нанесіть патчі на очищену шкіру в зоні очей і залиште їх на 20-30 хвилин. Після зніміть патчі та дайте увібратися залишкам есенції.

Паковання 60 шт (30 пар)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Призначення:
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?