Всі категорії
Додати товар

Eyenlip super food pomegranate mask тканинна маска для обличчя з екстрактом граната

23 грн
Опис

❤️ Супер поживна маска для обличчя Eyenlip Super Food Pomegranate Mask з екстрактом граната - справжні ласощі для схильної до запалень, сухості шкірою.

✔️ Моментально заряджає її енергією та створює неперевершене відчуття зволоженості, м'якості та молодості.
✔️ Робить шкіру більш еластичною, підтягує та сприяє розгладжуванню зморшок.
✔️ Знімає запалення та активізує процес регенерації, покращує колір обличчя.
✔️ Делікатно освітлює шкіру, вирівнює її тон.

❤️ При регулярному використанні маска допомагає зменшити інтенсивність вікових змін, вирівнює тон та захищає від ультрафіолету.

🌿 Активні компоненти:
• Екстракт граната – покращує мікроциркуляцію шкіри, стимулює процес оновлення клітин, а також прискорює синтез колагену, завдяки чому підвищується пружність та еластичність шкіри, розгладжуються зморшки. Завдяки високому вмісту антиоксидантів екстракт гранату попереджає передчасне старіння шкіри, а також захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища. Також гранат містить природні кислоти, які сприяють відлущуванню відмерлих клітин та відбілюванню шкіри обличчя, усуваючи пігментні плями, ластовиння та пост-акне.
• Екстракт зеленого чаю – ефективно зволожує шкіру та посилює її захисні властивості, забезпечує клітини киснем, уповільнює процес старіння, зміцнює стінки судин та захищає шкіру від сонячного випромінювання. Крім того, він покращує мікроциркуляцію крові, сприяє зняттю набряків і виявляє виражену антибактеріальну та протизапальну дію.
• Екстракт центели азіатської - має сильну ранозагоювальну та протизапальну, а також тонізуючу дію. Покращує мікроциркуляцію та активізує синтез колагену, регенерує клітини шкіри. Підвищує тургор шкіри, протистоїть передчасному старінню шкіри.
• Екстракт розмарину - тонізує, освіжає, нормалізує ліпідний баланс шкіри, розгладжує її рельєф, омолоджує, зміцнює стінки капілярів.

➡ Застосування: накласти маску на очищену шкіру обличчя.
🕑 Через 15-20 хвилин маску зняти, а залишки есенції легкими рухами вбити у шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?