Всі категорії
Додати товар

🫧маска для обличчя бульбашкова з центелою 🫧

190 грн
Опис

🫧🫧🫧Маска для обличчя бульбашкова з центелою 🫧🫧🫧
.
💚Маска позитивно впливає на стан шкіри будь-якого типу та віку. Засіб не тільки очищає пори від надлишків себуму, а також оновлює шкірний покрив, звужує пори, живить, вирівнює рельєф та виводить токсини.

☘️Центелла азіатська зміцнює захисну мантію шкіри та відновлює захисний бар'єр. Знімає запалення, тому дуже важлива у догляді за проблемною шкірою. Центелла заспокоює подразнену та пошкоджену шкіру, усуває відчуття стягнутості та дискомфорту. Застосування даного компонента здатне зміцнити судини та позбавити від куперозу.

☘️Алантоїн має протизапальну та зволожуючу дію, бореться з вільними радикалами та запаленнями на шкірі, стимулює вироблення колагену та допомагає утримувати вологу.

💚Амінокислоти шовку прискорюють обмінні процеси та мікроциркуляцію, внаслідок чого покращується структура шкіри, розгладжуються зморшки та вирівнюється колір обличчя.

💫Колаген уповільнює появу зморшок, підвищує захисні властивості шкіри, робить її гладкою та еластичною.

✅Дія маски:

💚делікатне та м'яке очищення пор
💚регенерація тканин
💚зняття подразнень та запалень
💚зволоження та тонізування
💚відновлення захисного бар'єру шкіри

✅Поверніть дозатор маски в положення "ON", нанесіть маску на обличчя, уникаючи зони навколо очей, через 15-20 хвилин змийте теплою водою. Після кожного використання обов'язково закривайте дозатор маски, повертаючи його у положення "OFF". Використовувати маску 2-3 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?