Всі категорії
Додати товар

Ліфтинг-маска firmagic everynight firming mask instytutum

3500 грн
Опис

Нічна зміцнююча маска з ліфтинг-ефектом робить контур обличчя чіткішим та надає шкірі пружності. Легка невагома текстура розроблена спеціально для шкіри, що втратила тонус. Маска робить шкіру більш гладкою, пружною та підтягнутою.
Екстракт безсмертника, компонент з клінічно доведеною ефективністю, діє як рослинний аналог колагену, зміцнюючи, тонізуючи та підвищуючи еластичність шкіри. Нейропептид помітно зменшує глибину мімічних зморщок і надає шкірі більш свіжий та молодий вигляд. Екстракт сливи какаду (відомий як найбільш насичене джерело вітаміну С у світі) підвищує рівень колагену, висвітлює шкіру, надає їй сяйва та усуває негативні наслідки впливу УФ-променів.

Олія жожоба, сквалан, глюконова та молочна кислоти випереджують втрату вологи, зволожують шкіру, підвищуючи її еластичність.

Комплекс Opti-Night Repair Complex містить пре- та пробіотики, екстракт ягід ківі (актинідії гострої) та гриби-адаптогени, завдяки чому стимулює природні нічні процеси оновлення, зміцнює бар’єрну функцію та допомагає зберегти молодість та еластичність шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?