Всі категорії
Додати товар

Intelligent retinol medik8 інтенсивна сироватка з вітаміном а

1570 грн
Опис

Ретинол, також відомий як вітамін А, вважається золотим стандартом в антивіковому догляді за шкірою. При нанесенні на шкіру він перетворюється в ретиноєву кислоту – молекулу, яка сигналізує клітинам шкіри про вироблення білків, таких як колаген. Присутність ретиноєвої кислоти підвищує і зберігає рівень колагену в шкірі, який надає їй гладкого, молодого вигляду. Вітамін А також здатен стимулювати регенеративний цикл клітин шкіри і перешкоджати утворенню надлишку меланіну, щоб шкіра мала рівномірний світлий тон.
Формула також багата на клімбазол, котрий є перевіреним бустером ретинолу. Клімбазол здатен блокувати активність фермента, який руйнує ретиноєву кислоту. Відповідно, клімбазол сприяє збереженню резервуара вітаміну А в шкірі. Клімбазол максимізує ефективність вітаміну А без посилення подразнення.

Як відомо, ретинол може викликати подразнення, особливо на перших етапах його застосування. Ми розробили технологію, яка допомагає максимізувати комфорт і результати та водночас мінімізувати подразнення. Технологія витримки в часі Time Release забезпечує поступове надходження розумної формули в шкіру протягом цілої ночі. Секрет полягає в тому, що молекули ретинолу поміщені в полімерні резервуари, які виконують роль захисного, стримувального щита. З часом ця полімерна оболонка руйнується й ретинол починає повільно, поступово надходити в шкіру. Сповільнена доставка вітаміну А мінімізує подразнення. Крім того, завдяки технології Time Release формула працює протягом всієї ночі.

Сироватка багата на сквалан. Це ліпід, ідентичний ліпідам шкіри. Він легко проникає крізь природний бар'єр шкіри, забезпечує глибоке живлення та зволодення, полегшує процес адаптації до вітаміну А. Формула не містить води, що додатково гарантує стабільність потужної, але такої примхливої молекули ретинолу.

🔗 Retinol 3 TR - 1570 грн
🔗 Retinol 6 TR - 1800 грн
🔗 Retinol 10 TR - 2000 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?