Всі категорії
Додати товар

Маска renew екстразволоження та відновлення. розпив 50 мл.

640 грн
Опис

Інноваційна маска приємної гелевої текстури ніби огортає шкіру приємною вологою та підвищує її захисний потенціал щодо агресивних чинників навколишнього середовища. Активні запатентовані компоненти та спеціальна форма гіалуронової кислоти потрапляють глибоко в шкіру, нормалізуючи фізіологічні процеси. Шкіра стає наповненою, зволоженою, підтягнутою та здоровою на вигляд.
Ніацинамід та пантенол пом’якшують та відновлюють пошкоджену шкіру, вітамін Е захищає від вільних радикалів клітинні мембрани. Унікальний комплекс AQUAXYL зволожує та реструктурує шкіру зі зниженим тургором. ECTOIN – новий клас антиоксидантів зі справжньою антистрес дією захищає від агресивного впливу УФ-променів та підвищує місцевий імунітет. Полісахарид FUCOGEL створює на поверхні епідермісу газопроникну плівку та захищає шкіру від втрати вологи та дії патогенів.
В домашньому догляді маска використовується для ефективного та швидкого зволоження зневодненої та відновлення пошкодженої шкіри.
ЗАСТОСУВАННЯ: нанести на суху очищену шкіру обличчя, шиї та декольте на 10-15 хвилин. Змити водою кімнатної температури. Використовувати для шкіри будь-якого типу 1-3 рази на тиждень.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: ніацинамід, Д-пантенол, AQUAXYL, вітамін Е, FUCOGEL, ECTOIN, HYALUSPHERE PF
INGREDIENTS: Water (Aqua), Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Xylityglucoside, Dimethyl Isosorbide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Hydroxyethyl Cellulose, Allantoin, Xylitol, Ethylhexylglycerin, Sodium Acetate, Disodium EDTA, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Cellulose, Biosaccharide Gum-1, Ectoin, CI 42090, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Fragrance, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Ціна вказана за розпив маски об'ємом 50 мл. Можна також замовити інший об'єм або придбати маску від виробника об'ємами 70 мл та 250 мл. на офіційному сайті (cайт напишу в ОП, бо тут не можна його пиcати) - ви вводите мій 00721 для реєстрації на сайті і ви ще додатково отримаєте знижку - 20%.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?