Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя бульбашкова киснева.

160 грн -12% 142 грн
Опис

Стан — нове, Бренд — BIOAQUA (Біоавква)

Маска для обличчя киснева бульбашкова очисна та відлущувальна BIOAQUA Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask (100 мл) найпопулярніша й найефективніша маска, яка коли-небудь у вас була — гарантуємо!

Маска для обличчя киснева бульбашкова очисна та відлущувальна BIOAQUA Carbonated Bubble Clay Mask (100 мл) універсальна.

Свойства:

Ця маска підходить абсолютно всім — будь-який вік, тип шкіри та навіть стать — неважливі. Вона глибоко очищає пори, після чого звужує їх, водночас не ушкоджуючи шкіру.

Відбілює пігментні плями та сліди постакне. Підтягує й тонізує шкіру. Обличчя після маски має відпочилий, молодший вигляд, немов після дорогої процедури в салоні. Склад:

Деревне вугілля — глибоко очищає, абсорбує бактерії та стимулює загоєння запалень і прищів.

Колаген — проникає всередину епідермісу та надає шкірі еластичність і пружність.

Екстракт граната — зберігає шкіру від зневоднення, живить її, сприяє звуженню й пор і вибіленню пігментних плям.

Поліфеноли зеленого чаю — очищають, зволожують і підтягують шкіру, сприяючи регенерації клітин і покращують кровообіг. Алое — заспокоює та зволожує шкіру, надаючи їй оксамитовість.

Гамамеліс — сприяє загоєнню мікротріщин і слідів від акне. Зміцнює судини, запобігаючи появі куперозної сітки.

Результат: Відразу після застосування шкіра стає гладкою, шовковистою, рівною, пори очищені та помітно зменшені в розмірі. Після декількох процедур Ви будете приємно здивовані, як перетворилася Ваша шкіра.

Спосіб застосування:

На чисту та суху шкіру нанесіть маску за допомогою лопаточки, яка йде в комплекті, інакше витрата буде великою, а нанесення некомфортним, позаяк маска прилипатиме до пальців. Рівномірно розподіліть маску по обличчю, залиште на 10-15 хвилин, після помасажуйте обличчя круговими рухами та отримуйте задоволення від незвичайного «бульбашкового» маски. Змийте залишки маски теплою водою й нанесіть сироватку або крем.

Нова, 100 г, терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?