Всі категорії
Додати товар

Відбілююча крем-маска

102 грн
Опис

Для всіх типів шкіриВідбілююча крем-маска має новаторську формулу та збагачена екстрактами морських водоростей спіруліни, ламінарії, фукуса та екстрактами трав. Маска вирівнює тон шкіри, миттєво відновлює здоровий колір, освітлює і інтенсивно зволожує. Після першого застосування шкіра стає світлішою і сяючою.

Відбіліюча крем-маска:
✓ Стабілізує меланоцит, покращує баланс пігменту не через його знебарвлення, а завдяки безпосередньому впливу на клітини, що утворюють його. В результаті – меланін розподіляється рівномірно та зменшуються прояви пігментації
✓ Крем-маски усуває подразнення і запобігає появі пігментних плям
✓ Миттєво заспокоює та розгладжує зневоднену і суху шкіру
✓ Живить і додає пружність.
Спосіб застосування

Розподіліть вміст одного саше рівномірно товщиною в 1-2 мм на очищену шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте залишки маски. Використовувати 1-2 рази на тиждень. Комбінуйте відбілюючу крем-маску з іншими масками для обличчя від White Mandarin. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.

Мистецтво догляду Step by Step & мультимаскінг від White Mandarin

Крок 1: Перед нанесенням маски шкіру обличчя, шиї і зони декольте потрібно ретельно очистити. Тільки так у шкіру проникає оптимальна кількість активних інгредієнтів і досягається максимальний ефект.

Крок 2: Нанесіть маску на обличчя за допомогою косметичного пензля або просто подушечками пальців. Немає необхідності вибирати тільки одну маску для обличчя: використовуйте на різних ділянках обличчя різні саше-маски White Mandarin в залежності від потреб вашої шкіри. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.

Крок 3: Залиште маски на 20-30 хв на обличчі, а для проникнення активних інгредієнтів в глибокі шари шкіри можна наносити під маски сироватки від White Mandarin.

Крок 4: Змийте маски теплою водою або видаліть залишки косметичною серветкою, ватним диском. Якщо ви хочете стимулювати кровообіг в шкірі, змивайте маски холодною водою.

Крок 5: Після процедури мультимаскінгу нанесіть на шкіру денний або нічний крем для обличчя від White Mandarin.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари