Всі категорії
Додати товар

Dr. jart+ маска для обличчя з вітамінним комплексом v7 brightening mask

100 грн

розпродаж до 11 Травень

70 грн
Опис

Освітлююча ультратонка маска Dr.Jart+ V7 Brightening Mask для рівного тону шкіри. Маска дозволяє за лічені хвилини "пробудити" шкіру, вона інтенсивно зволожує та тонізує, освіжає, вирівнює тон, допомагає боротися з небажаною пігментацією та повертає шкірі здорове сяйво. Комплекс із 7 видів вітамінів, що входить до складу маски, впливає як на зовнішній шкірний покрив, так і на більш глибокі шари епідермісу, відновлюючи та насичуючи клітини шкіри необхідними активними компонентами.

Маска відмінно підійде володаркам тьмяної, що втратила тонус шкіри. Вона освіжає і вирівнює загальний тон, допомагає усунути свербіння та запалення, м'яко освітлює та прибирає почервоніння. Продукт рясно просочений висококонцентрованою есенцією, яка спрямована на глибоке зволоження епідермісу, та запобігає дегідратації шкіри. Виробник рекомендує використовувати маску вранці, коли потрібно швидко освіжити шкіру та підготувати її до нанесення макіяжу.

Вітамінний комплекс (вітаміни A, B3, B5, C, E, F, H) – тонізує, зволожує та комплексно оздоровлює шкіру. Вирівнює тон, м'яко освітлює, відновлює захисний бар'єр, уповільнює процеси старіння та прискорює регенерацію клітин епідермісу.
Гіалуронова кислота - забезпечує довготривале та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення та утворення передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки та тріщини.
Бета-глюкан – посилює природні захисні функції шкіри, спрямовані на захист від інфекцій, токсинів та впливу сонячних променів. Зволожує шкіру, утримуючи великий обсяг води, активізує синтез колагену та сприяє розгладжуванню зморшок.
Екстракт насіння грейпфрута – вирівнює тон, звужує пори, насичує шкіру вітамінами, покращує колір обличчя, м'яко освітлює.

Країна виробник Південна Корея
Термін придатності до 21.12.2023 року
Обʼєм маски 25 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
meyou.ua
from me to you
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари