Всі категорії
Додати товар

Маска киснева для очищення і звуження пор dr. jart dermask porecting solution

130 грн
Опис

Маска Dermask Ultra Jet Porecting Solution – добре звужує пори, очищає їх від забруднень та залишку косметичних засобів, виводить назовні чорні крапки, сальні пробки та купероз.
Маска складається з тканинної основи, яка просякнута спеціальною есенцією, при контакті з обличчям маска пузириться і збільшується в обсязі, бульбашки допомагають краще розкрити пори та очистити їх, а тканинна основа щільно пристає до шкіри і не дозволяє корисним мікроелементам випаровуватися, звужує пори в кінці процедури. . В основі маски деревне вугілля він абсорбує бруд з пір, виводить шлаки і токсини, вбиває шкідливі мікроби і бактерії. Мастична смола - регулює вироблення шкірного сала, прибирає жирний блиск в т - зоні, звужує пори, робить їх менш помітними. Екстракт авокадо – попереджає появу вугрової висипки, акне та камедонів, вирівнює рельєф, живить дерму вітамінним комплексом. Екстракт спаржі – зміцнює стінки капілярів та судин, підвищує тургор шкіри, розгладжує мімічні зморшки. Екстракт евкаліпта – освіжає, усуває набряклість, підвищує пружність та еластичність дерми, зміцнює клітинні мембрани, захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

Маска від Dr. Jart допоможе не тільки якісно завершити етап очищення та звузити пори, але й оздоровить шкіру. Пухирцева формула покращує клітинне дихання, вирівнює тон і дарує вашому обличчю свіжий вид, що відпочив. Варто замовити маску, якщо ви шукаєте натуральний засіб, який не містить шкідливих хімічних компонентів.

Застосування: після стандартної процедури очищення за допомогою піни і тонера наклейте на сухе обличчя маску, акуратно розгладжуючи нерівності, зачекайте 15-20 хвилин, за цей час маска почне бульбашитися і збільшуватися в об'ємі. Наприкінці процедури зніміть основу тканини, змийте залишки маски теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?