Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі під очі із золотом

580 грн
Опис

PETITFEE Gold Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей із золотим комплексом +5

Високоефективні гідрогелеві патчі для очей , розроблені для чутливої шкіри, що миттєво покращують її стан і перешкоджають появі зморшок. Патчі мають освітлювальну дію, допоможуть прибрати сліди недосипання, зробити шкіру м'якою, зволоженою та еластичною.

Основні інгредієнти даних патчів PETITFEE Gold Hydrogel Eye Patch – равликовий муцин та колоїдне золото. Равликовий муцин у їх складі посилює регенерацію шкіру, допомагає її зволожити, надає ранозагоювальну дію, а колоїдне золото покращує обмінні процеси в шкіру. Алантоїн, колаген та еластин допомагають шкірі виглядати значно краще, а також перешкоджають появі зморшок.

Для зручності використання патчів у комплект входить спеціальна зручна лопаточка.

Гідрогелеві патчі із золотим комплексом – справжній порятунок від темних кіл під очима, набряклості та дрібних мімічних зморшок.

Завдяки повному приляганню патчу, діючі речовини миттєво проникають у шкіру і надають негайний освіжаючий, омолоджуючий та регенеруючий ефекти.

Ідеально підібраний золотий комплекс +5 кращих компонентів

24-х каратне золото

корінь женьшеню

колаген

екстракт пташиного гнізда

квіткова вода болгарської троянди.

Золото підтягує шкіру, робить її пружною, підвищує еластичність, розгладжує зморшки. Його властивості освіжають шкіру, разом з тим надаючи обличчю благородний фарфоровий відтінок і вид, що відпочив.

Рожева вода чудово очищає, усуває почервоніння, запалення та лущення, зволожує та одночасно прибирає жирний блиск. Крім того, вона звужує пори та нормалізує роботу сальних залоз. Рожева вода є чудовим антиоксидантом для шкіри.

Женьшень сприяє швидкій регенерації клітин та виробленню природного колагену, допомагає позбутися зморшок і регулює процеси обміну.

Екстракт ластівчиного гнізда – джерело важливих мінералів, полісахаридів, регуляторних молекул (цитокінів) та антиоксидантів. У східній медицині цей екстракт визнаний кращим косметичним засобом з приголомшливим ефектом, що омолоджує. А також захист від вільних радикалів відновлює захисний бар'єр шкіри.

Колаген - найважливіший білок нашого організму, завдяки якому забезпечується еластичність та пружність шкіри, а також збільшується синтез самого колагену в організмі.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?