Всі категорії
Додати товар

Маска-гідрогель «ліфтинг ефект»

106 грн
Опис

Для всіх типів шкіри
Маска є альтернативою пластичним операціям і косметичним процедурам, спрямованим на підтяжку зрілої шкіри. Візуально зменшує біологічний вік шкіри, моделює овал обличчя, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує помітний і тривалий ліфтинг-ефект.
Маска-гідрогель «Ліфтинг-ефект»:
✓ ефективно підвищує рівень зволоження епідермісу
✓ активні інгредієнти в складі протидіють передчасному старінню шкіри, яке спричиняється забрудненням та впливом інших несприятливих факторів зовнішнього середовища
✓ чинить комплексну дію на шкіру: тонізує, освіжає, глибоко зволожує
✓ надає пружності та підвищує еластичність шкіри
✓ звужує пори та повертає шкірі здоровий сяючий виглядє.
Спосіб застосуванняРозподіліть вміст одного саше рівномірно товщиною в 1-2 мм на очищену шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте залишки маски. Використовувати 1-2 рази на тиждень. Комбінуйте маску-гідрогель “Ліфтинг ефект” з іншими масками для обличчя від White Mandarin. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.Мистецтво догляду Step by Step & мультимаскінг від White MandarinКрок 1: Перед нанесенням маски шкіру обличчя, шиї і зони декольте потрібно ретельно очистити. Тільки так у шкіру проникає оптимальна кількість активних інгредієнтів і досягається максимальний ефект.Крок 2: Нанесіть маску на обличчя за допомогою косметичного пензля або просто подушечками пальців. Немає необхідності вибирати тільки одну маску для обличчя: використовуйте на різних ділянках обличчя різні саше-маски White Mandarin в залежності від потреб вашої шкіри. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.
Крок 3: Залиште маски на 20-30 хв на обличчі, а для проникнення активних інгредієнтів в глибокі шари шкіри можна наносити під маски сироватки від White Mandarin.
Крок 4: Змийте маски теплою водою або видаліть залишки косметичною серветкою, ватним диском. Якщо ви хочете стимулювати кровообіг в шкірі, змивайте маски холодною водою.
Крок 5: Після процедури мультимаскінгу нанесіть на шкіру денний або нічний крем для обличчя від White Mandarin.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?