Всі категорії
Додати товар

Грязьова маска для обличчя rena rosh elite line, 100 мл

1820 грн
Опис

Нова грязьова маска для обличчя - Rena Rosh Facial Mud Mask, 100 ml

Нова грязьова маска для обличчя - продукт преміум лінії Корпорації Rena Rosh

ОНОВЛЕНА формула грязьової маски для обличчя Rena Rosh рекомендована для ефективного очищення, омолодження та оздоровлення шкіри обличчя, шиї та декольте. У новій інтерпретації, завдяки тому, що продукт на 30% складається з кремової основи високої якості, регулярне застосування маски сприяє відновленню водного балансу і глибокому зволоженню в найглибших шарах епідермісу.

Грязьова маска Преміум-лінії Rena Rosh ґрунтується на поєднанні унікальних властивостей бруду Мертвого моря та комплексу рослинних екстрактів Мирта, квіток Алое Вера, унікальної водорості Дуналіелла, а також аромотерапевтичних олій Кипариса й Авокадо. Завдяки їхній дії шкіра стає еластичною, пружною, бархатистою та оновленою.

Маска чинить глибокий ліфтинг-ефект, запобігає передчасному в'яненню шкіри.
Активна в усуненні мімічних зморшок і в зменшенні вікових змін.
Сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри.

Грязьова маска ідеально поєднується з усіма продуктами Корпорації Rena Rosh, призначеними для догляду за шкірою обличчя, шиї та декольте.

Активні компоненти:

Натуральна грязь Мертвого моря - стимулює природні регенераційні та обмінні процеси в клітинах, допомагає сповільнювати процеси старіння шкіри та зменшувати кількість зморщок, дбайливо очищає, захищає та заспокоює шкіру, запобігає подразненням.

Олія авокадо - живить і зволожує шкіру, особливо суху, бореться з акне, знімає почервоніння і подразнення, допомагає за дерматологічних проблем.

Екстракт мирта звичайного - має антиоксидантну дію, перешкоджає утворенню зморшок, чинить антисептичну та протизапальну дію. Покращує еластичність шкіри та підвищує пружність.

Олія кипариса вічнозеленого - подовжує молодість шкіри, чинить антисептичну, тонізувальну, протизапальну, дезодоруючу дію.

Екстракт дуналіелли солоноводної - допомагає підтримати здоров'я і молодість шкіри. Сприяє оновленню клітин епідермісу, благотворно впливає на їхню структуру, бореться з вільними радикалами, нормалізує ph-баланс. Шкіра стає еластичною, пружною, бархатистою. Скорочується кількість зморшок та інших вікових змін.

Екстракт квіток ромашки римської - заспокоює і м'яко розгладжує шкіру, тонізує і має відбілювальний ефект, посилює клітинний метаболізм і кровообіг, надає загальний омолоджувальний ефект.

Екстракт квітки алое барбадоського (Алое Вера) - глибоко зволожує шкіру і запобігає її зневодненню, зберігаючи оптимальну кількість вологи в шарах епідермісу. Заспокоює і пом'якшує подразнену шкіру. Зменшує почервоніння, викликане впливом УФ-променів, прискорює регенерацію клітин і утворює захисний шар.

Кожен з компонентів сам по собі корисний, але в складі грязьової маски вони об'єднані в єдиній формулі універсального збалансованого клітинного живлення CTPF.

Спосіб застосування: 2-3 рази на тиждень наносити невелику кількість маски на шкіру обличчя і декольте. Залишити впливати на 3 хвилини для сухої шкіри, 5-7 хвилин для жирної шкіри, до повного висихання. Змити теплою водою і нанести крем із серії з догляду.

Для вирішення проблемної шкіри - наносити грязьову маску щодня точково на проблемні місця до повного висихання. Змити теплою водою і нанести крем із серії для догляду.

Рекомендовано для всіх типів шкіри в будь-якому віці.

Примітка до використання:

Для отримання ефекту скрабування змивати маску повільно, легкими масажними рухами.

Для отримання ефекту легкого пілінгу маску рекомендується змивати через 30-35 хв після нанесення. Після чого обов'язково добре зволожувати шкіру кремами для обличчя, повік, шиї та декольте на постійній основі.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?