Всі категорії
Додати товар

Серум для обличчя rena rosh elite line, 30 мл

2730 грн
Опис

Facial Serum Elite Line Rena Rosh - Серум для обличчя преміум лінії, 30 мл

Унікальна ефективна розробка з великою концентрацією біологічно активних речовин, у вигляді серуму для обличчя преміум лінії Rena Rosh бореться з першими ознаками старіння і повертає шкірі природну молодість.

Facial Serum глибоко зволожує, живить і є провідником і підсилювачем для кремів і масок у глибші шари шкіри, які після застосування серуму дають значно більший ефект.

Багатофункціональна формула, створена з комбінації відомих антивікових інгредієнтів гіалуронової кислоти і колагену, з комплексом капсульованих вітамінів А, С і Е, допомагають прискорити оновлення клітин, відновити і освітлити загальний тон і тургор шкіри. Мінерали Мертвого моря і натуральні рослинні екстракти посилюють дії зміцнення і зволоження шкіри, тим самим зменшуючи появу тонких ліній і зморшок, пошкодженої шкіри, гіперпігментації і сонячних плям.

Сироватка створена на основі ретельно підібраних омолоджувальних компонентів. Ідеально підходить для сухої, зневодненої, дуже чутливої шкіри. Допомагає позбутися сухості в результаті таких косметичних і дерматологічних процедур, як лазерне шліфування і пілінг.

Серум для обличчя Преміум лінії:

- Активізує вироблення власного колагену
- Вирівнює текстуру шкіри завдяки оновленню клітин
- Покращує тон, завдяки мінімізації зморшок, пігментації, усуненню тьмяного відтінку
- Зменшує розмір пор
- Підвищує зволоженість, захисний потенціал епідермісу
- Підсилює і пролонгує результати омолоджувальних і відбілювальних косметичних процедур, що омолоджують

Унаслідок щоденного застосування серуму швидко поліпшується колір обличчя і тон шкіри - вона набуває сяйва, яке немов виходить зсередини. Якщо енергетика клітин порушена, - концентрат її відновлює завдяки високому вмісту комплексу природних антиоксидантів, а також розгладжує зморшки і підсилює захисні функції шкірного покриву.

Активні компоненти: екстракт листя алое барбаденсис, вітаміни А, С, Е, сквалан, сіль Мертвого моря, олія жожоба, колаген, екстракт квіток ромашки, олія зародків пшениці, олія плодів оливи, олія насіння бораго лікарського, екстракт листя папайї, екстракт мирта, екстракт Дуналіели солоноводної.

Вітамін А - нейтралізує вільні радикали та уповільнює процес старіння. Впливає на синтез колагену й еластину, гіалуронової кислоти в дермі, покращує пружність шкіри й оптимізує її тонус, зменшуючи зморшки. Захищає від впливу ультрафіолету; зменшує гіперпігментацію; допомагає помітно скоротити видимість дрібних зморшок.

Сквален - Оскільки сквалан дуже схожий за своєю структурою на ліпіди шкіри, вона приймає його із задоволенням. Працює сквалан, як і належить кожному ліпіду: утримує вологу; захищає від негативних проявів довкілля, пом'якшує, запобігає тьмяності та шорсткості; бореться з передчасним старінням. Сумісний з усіма типами шкіри.

Аскорбінова кислота (вітамін C) - чинить антиоксидантний захист і відновлює бар'єрну функцію шкіри, додатково захищаючи від ушкоджувального впливу зовнішніх факторів.

Токоферилацетат (вітамін E) - сприяє оновленню клітин і допомагає боротися із запальними процесами, усуває ушкодження, спричинені УФ-променями, і помітно згладжує рельєф шкіри. Допомагає шкірі заново активувати власну здатність боротися зі старінням.

Олія плодів оливи - містить флавоноїди, каротин, токофероли, фосфоліпіди і хлорофіл, а також комплекс вітамінів, що включає вітаміни A, C, D, E, F, K, а також вітаміни групи B. Чудово захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолету, живить і зволожує, оберігає від обвітрювань і обморожень, нормалізує кисневий обмін і мікроциркуляцію шкіри.

Колаген - чинить омолоджувальну, розгладжувальну і зволожувальну дію, повертає шкірі обличчя м'якість і пружність. Колаген створює на шкірі захисний вологоутримувальний шар, завдяки чому шкіра довгий час залишається зволоженою. Сприяє виробленню організмом природного колагену.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?