Всі категорії
Додати товар

Акційна ціна-кількість обмежена! маска киснева бульбашкова глиняна для обличчя probeauty

110 грн
Опис

Термін придатності 01.08.2024!
✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 г, підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляється у банці у комплекті з лопаткою, поміщеній у фірмову коробочку, зовні запаяну у заводську плівку.
Дія: очищення, зволоження, омолодження, відновлення, регенерація, боротьба зі зморшками та пігментними плямами, звуження розширених пір, освітлення, тонізування.
Популярна ефективна киснева глиняно-бульбашкова маска для обличчя Bioaqua ідеальне рішення для швидкого та ефективного очищення шкіри. Поєднання корисних властивостей глини та ефект кисневої піни дозволить перетворити звичайну процедуру очищення шкіри на справжню СПА-процедуру. Маска дозволяє швидко збагатити шкіру киснем і вивести шлаки та токсини.
До складу маски входить цілий комплекс чудових активних речовин:
Гідролізований свинячий колаген - білок, що заповнює простір між м'язами та клітинами. Завдяки його роботі шкіра набуває пружності і підтягнутості. Щоб допомогти шкірі тривалий час зберігати молодість, потрібно їсти її корисними речовинами. Це екстракт гранату, зеленого чаю, екстракт вівса, екстракт ромашки - заспокоюють шкіру, регенерує шкіру, запускає вироблення колагену, мають антибактеріальну та протизапальну дію, екстракт гамамелісу інтенсивно пом'якшує і зволожує шкіру, гідролат лаванди лікарської очи , чудово зволожує.
А також у складі маски міститься каолін - це біла природна глина, що використовується для лікування жирної та проблемної шкіри, вона наповнена такими важливими елементами, як K, Mg, Ca, Zn, N, має бактерицидні властивості, сприяє активній регенерації.
Ще гліцерин, який має властивості освітлення шкіри та розгладжування зморшки та екстракти зеленого чаю, листя перцевої м'яти та вугілля деревного. Всі ці речовини в комплексі насичують шкіру необхідними вітамінами та мікроелементами, які допомагають шкірі справлятися з сухістю, розширеними порами, а також робить шкіру підтягнутою, пружною та еластичною. Маска відмінно підійде для догляду за комбінованою, жирною та проблемною шкірою, а також шкірою з розширеними порами.
Спосіб застосування: рекомендується маску наносити на вологу шкіру. Використовуйте лопатку, щоб витягти засіб із баночки. Нанести маску на обличчя та розподілити по шкірі пальцями. Відразу після нанесення, маска почне пінитися. Ви можете відчути легке пощипування, але без дискомфорту. За кілька хвилин вся маска на обличчі перетвориться на густу сіру піну. Засобом є приємний аромат, густа желеподібна консистенція, воно не розтікається навіть після спінювання. Залишити маску на 10-20 хвилин, потім змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?