Всі категорії
Додати товар

Глибокоочищаюча грязьова маска для обличчя з екстрактом рожевого грейпфрута thalia, 125 мл

249 грн
Опис

Рожевий грейпфрут з Ямайки є джерелом вітаміну С, калію та антиоксидантів. Це унікальний інгредієнт, який роками використовується в догляді за шкірою. Грязьова маска з екстрактом рожевого грейпфрута, поєднуючи диво природи із силою науки, глибоко очищає та заспокоює шкіру, задовольняє її потребу в мінералах мінералами натуральної глини зі складу маски. Активний інгредієнт AHA у формулі розчиняє забруднення, розкриває закупорені пори та очищає їх, тому маска ідеально підходить для шкіри, схильної до акне. Маска допомагає зменшити утворення чорних крапок, збалансовуючи жирність шкіри. Запобігає утворенню плям на шкірі та робить менш помітними вже наявні.
Якщо у вас жирна шкіра, регулярне застосування маски один або два рази на тиждень допоможе зменшити її жирність.
Не містить SLES/SLS, парабенів і парафінів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Очистити обличчя та обережно витерти рушником насухо. Для зовнішнього використання нанести маску кінчиками пальців, уникаючи ділянок шкіри навколо очей та губ. Зачекати, поки маска висохне. Змити теплою водою.

Застереження
Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі, подалі від сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, каолін, гліцерил стеарат, цетеариловий спирт, C12-15 алкілбензоат, цетеарет-20, гліцерин, каприловий/каприновий тригліцерид, стеаринова кислота, оксид цинку, феноксиетанол, кофеїн, карбомер, віддушка, етилгексилгліцерин, екстракт плодів рожевого грейпфрута, екстракт шкірки рожевого грейпфрута, екстракт квітів ромашки аптекарської, молочна кислота, сік лимонного дерева, гліколева кислота, сік манго, сік маракуї, бензиловий спирт, лимонна кислота, триетаноламін, дегідрооцтова кислота, лімонен, CI 77891 (діоксид титану).
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 125мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?