Всі категорії
Додати товар

Відновлююча глиняна маска для обличчя з чорною ікрою thalia, 15 мл

59 грн
Опис

221507

Маска поєднує в собі регенеруючі властивості екстракту ікри з очищаючими властивостями глини. Містить природні мінерали та компоненти, які ефективно живлять і відновлюють шкіру. Маска збагачена цинком, Омега-3 та Омега-6. А завдяки природним очисним властивостям глини в складі шкіра обличчя ефективно очищається та оновлюється.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання нанести тонким шаром на очищену зону обличчя, зачекати 10-15 хвилин. Змити засохлу маску теплою водою. Рекомендується застосовувати один-два рази на тиждень.

Застереження
Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі, подалі від сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, каолін, коко-каприлат/капрат, гліцерин стеарат, цетеариловий спирт, цетеарет-20, бутиленгліколь, ізопропілміристат, гліцерин, феноксиетанол, гліцерил глюкозид, оксид цинку, віддушка, ксантанова камедь, екстракт ікри, етилгексилгліцерин, тетранатрій ЕДТА, лимонна кислота, триетаноламін, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, бензилсаліцилат, гексилциннамаль.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 15мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Вид:
Глиняна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?