Всі категорії
Додати товар

Нічна антиоксидантна ліфтинг-маска з бакучиолом та скваланом roda roji bakuchiol &...

350 грн
Опис

Код 2507

Інтенсивно відновлює шкіру, поки ви спите, і помітно перетворює її на ранок. Засіб ефективно бореться з ознаками старіння, стимулюючи синтез колагену, цим повертає шкірі втрачений тонус. Маска пом'якшує та живить шкіру, зменшує глибину зморшок, робить шкіру більш пружною та підтягнутою.

Бакучіол, будучи натуральною альтернативою ретинолу, ефективно стимулює синтез колагену, бореться з пігментацією, запобігає виникненню акне, регулюючи активність роботи сальних залоз, забезпечуючи при цьому антиоксидантний захист шкіри.

Бакучіол, як і ретинол, активно стимулює синтез колагену I, III і IV типів і пригнічує вироблення ензиму, що руйнує колаген. Крім того, бакучиол ефективний у боротьбі з акне: він має антибактеріальну дію і регулює активність роботи сальних залоз, запобігаючи тим самим надто активному виробленню себуму, що скорочує кількість збудників акне - P.acnes. Доводячи свою ефективність, бакучиол за 6 тижнів сприяв скороченню висипу вугрів і її наслідків наполовину.

Бакучіол також стимулює синтез білка сиртуїну-1, який відповідає за регенерацію клітин, регулює та прискорює клітинний метаболізм, та сприяє прискореному загоєнню ушкоджень тканин. Крім того, сиртуїн-1 робить клітини більш життєздатними та стресостійкими, дозволяючи їм протистояти впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища. Регулярне використання догляду на основі бакучиолу дозволяє забезпечувати постійне вироблення сиртуїну-1, допомагаючи цим боротися з ознаками старіння шкіри.

Бакучіол діє набагато м'якше, ніж ретинол; він не підвищує фоточутливість шкіри, а засоби з бакучиолом не вимагають жодних запобіжних заходів, тому їх без побоювання можна використовувати навіть власникам чутливої шкіри.

«Напарником» у боротьбі за молодість та пружність шкіри в нічній масці від Roda Roji обраний сквалан, який є одним із компонентів гідроліпідної мантії шкіри. Сквалан виступає як природний вологоутримуючий компонент, уповільнюючи випаровування вологи, він дозволяє шкірі довше залишатися зволоженою. Сквалан ефективно відновлює зневоднену шкіру з ослабленим захисним бар'єром, зменшує чутливість та запобігає появі запалень.

До складу нічної ліфтинг-маски Roda Roji Bakuchiol & Squalane Sleeping Pack також входять:

Запатентований комплекс Anti Sebum P (екстракти сосни, в'яза, ослинника, пуерарії) – комплекс рослинних екстрактів, спрямованих на придушення зайвої активності сальних залоз. Регулює виділення себуму, нормалізує роботу сальних залоз, запобігає появі жирного блиску.

Екстракт листя блакитної агави – зволожуючий інгредієнт, що використовується в косметології, що сприяє утриманню вологи на поверхні шкіри та захищає її від пересихання.

Комплекс натуральних екстрактів (виноград, зелений чай, зерна кави, зантоксилум, какао) має антиоксидантну дію, заспокоює шкіру, зволожує і запобігає виникненню запалень та акне.

Аденозин - потужний компонент, що омолоджує, що підсилює вироблення колагену, тим самим сприяючи зменшенню кількості зморшок. Аденозин регулює окислювально-відновні процеси у клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин, уповільнюючи процеси старіння та підвищуючи еластичність та пружність шкіри.

Засіб містить безпечні та ефективні антивікові компоненти і добре підходить навіть власникам чутливої шкіри.

На останньому етапі вечірнього догляду нанести на шкіру м'якими масажними рухами, на ранок змити.

Об'єм: 60 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?