Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі з алантоїном і зеленими водоростямиі гідрогелеві bioaqua probeauty

195 грн -29% 140 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для зручного вилучення патчів, поміщеною у фірмову коробку, зовні запаяну у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, боротьба зі зморшками, набряками, темними колами, регенерація.
Ефективні популярні патчі Bioaqua Hydrating Moisturizing Eye Mask з гарними відгуками покупців, для догляду за шкірою навколо очей.
Патчі містять водорості, багаті на антиоксиданти, які гарантують інтенсивну дозу еластичності, свіжості та зволоження шкіри в області навколо очей, а також інших ділянок особи, які вимагають особливого догляду, наприклад, області навколо рота або чола. Основні властивості водоростей, які називаються chondrus crispus, водорості з Арктичного моря, які ростуть в умовах сильного холоду і практично не стикаються з сонцем. Ця екстремальна ситуація робить їх ідеальним засобом для підживлення клітин шкіри, надаючи шкірі більш пружний та молодий вигляд. У їхній формулі ви також знайдете октагідроксиксинову кислоту, алантоїн та глюкоманнан, які покращують стан шкіри та роблять її красивішою.
Неймовірно ніжні і приємні на дотик патчі мають багатофункціональну дію, а ефект видно після першого ж застосування - обличчя стає свіжішим, шкіра підтягнута, еластична і зволожена, темні кола під очима освітлюються, а дрібні зморшки не такі помітні.
Спосіб застосування: на очищену шкіру прикласти патчі, легкими рухами домогтися щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?