Всі категорії
Додати товар

Хіт! маска з екстрактом алое віра тканинна для обличчя aloe vera images probeauty

29 грн -32% 20 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 30 г, зручний формат разової тканинної маски.
Універсальним засобом додаткового догляду за шкірою обличчя є тканинна маска від бренду Images на основі алое вера. Маска добре зволожує шкіру, покращує колір обличчя та позитивно впливає на загальний стан. Тканинна маска швидко відновлює шкіру, знімає сліди втоми та стресу, живить шкіру корисними речовинами, розгладжує рельєф, зміцнює тургор та покращує структуру. Косметичний засіб пом'якшує і заспокоює подразнену шкіру, бореться з почервоніннями та запальними процесами, має антибактеріальні та антиоксидантні властивості.
Екстракт алое, який входить до складу, наповнює шкіру вологою та перешкоджає її випаровуванню, омолоджує та насичує епідерміс киснем. Косметична маска робить шкіру більш гладкою та шовковистою, підвищує пружність та еластичність, стимулює синтез натурального колагену та захищає від негативних впливів навколишнього середовища. Регулярне використання маски в б'юті процедурах покращує мікроциркуляцію крові, посилює регенерацію клітин, очищає та освіжає шкіру, зберігає її красивою та здоровою протягом тривалого часу.
Спосіб застосування: відкрийте упаковку, витягніть маску і розподіліть її на очищену шкіру обличчя. Залиште на 15-20 хвилин, щоб сироватка маски всмокталася у шкіру. Зніміть маску, помасажуйте легкими рухами для вбирання залишків маски. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?