Всі категорії
Додати товар

Краща ціна! 4 мл маска нічна з колагеном центелою і ніацинамидом антивікова bioaqua probeauty

18 грн -62% 7 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Ціна вказана на 1 шт. Об'єм: 4 г, підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Маска в разовому стику для шкіри обличчя, з колагеном Bioaqua Collagen Firming Sleeping Mask.
Дія: зволоження, омолодження, тонізування, живлення, звуження пір, нормалізація гідроліпідного балансу.
Ефективна нічна маска з колагеном, який є одним з найважливіших компонентів клітинного синтезу, що безпосередньо впливає на якість епідермісу та його здатність до регенерації. Маска суттєво уповільнює перебіг вікових змін, а також покращує мікроциркуляцію крові. Вона нормалізує гідроліпідний баланс клітин, інтенсивно живлячи кожен міліметр шкіри.
Основним інгредієнтом маски є: колаген, екстракт центелли азіатської, ніацинамід та комплекс рослинних екстрактів.
При регулярному використанні цієї маски відновлюється еластичність і пружність шкіри, звужуються пори, перешкоджає утворення рубців та шрамів після запалень. Поліпшується гідроліпідний баланс, структура та тон шкіри, зміцнюються мембрани клітин та захисний бар'єр. Ефективно зволожується суха шкіра та покращується її еластичність.
Спосіб застосування: на чисту шкіру обличчя перед сном нанесіть маску, рівномірно розподіливши її по всьому обличчю, уникаючи області навколо очей та губ. Маску змивати не потрібно. Рекомендується застосовувати 2-3 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?