Всі категорії
Додати товар

Tiam snail & azulene sleeping mask гіпоалергенна нічна маска з муцином равликаа та азуленом

16 грн
Опис

Tiam Snail & Azulene Sleeping Mask Гіпоалергенна нічна маска з муцином равлика та азуленом відмінно зволожує та живить, пом'якшує шкірний покрив та вирівнює загальний тон шкіри обличчя.

Крім того, активні компоненти продукту спрямовано працюють на заспокоєння шкіри, миттєво знімаючи подразнення, усуваючи свербіж та почервоніння. Засіб відновлює гідроліпідний баланс шкіри та підтримує оптимальний рівень зволоження.

Сон – це “золотий” час для шкіри, коли вона активно відновлюється та регенерується, а також краще “приймає” та засвоює корисні компоненти догляду.

Легка гелеподібна текстура маски швидко вбирається та формує вуаль на поверхні шкіри, що забезпечує поступове вивільнення активних компонентів протягом усієї ночі.

В основу формули, замість води, що зазвичай використовується, входить 85% фільтрат секрету равлика, що складається з води і муцину. Муцин равлика, збагачений глікопротеїном (складний білок), має унікальні властивості і є потужним антиоксидантом, захищає клітини від руйнування та передчасного в'янення, вирівнює колір обличчя та прибирає почервоніння та запалення.
Муцин має інтенсивну зволожуючу дію, допомагає відновити та зміцнити захисні функції шкіри.

Другий основний активний компонент засобу азулен – це натуральний компонент ефірної олії, отриманої з квіток аптечної ромашки, він швидко і дієво знімає подразнення на шкірі, забезпечує додатковий заспокійливий ефект, а також сприяє зволоженню епідермісу.

Бетаїн та алантоїн посилюють зволожуючу, заспокійливу та відновлюючу дію засобу, захищають шкіру від зневоднення та пошкоджень негативними зовнішніми факторами.

Нанесіть невелику кількість маски на очищену шкіру і лягайте спати. На ранок вмийтеся теплою водою.

пробник 1,2ml

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?