Всі категорії
Додати товар

Artistry skin nutritiontm нічна маска для шкіри обличчя

2220 грн
Опис

Вага/об'єм: 80 мл + T-подібний масажний стик
Artistry Skin NutritionTM Нічна маска для шкіри обличчя посилює ваш ритуал вечірнього догляду за обличчям, забезпечуючи додаткове зволоження й заспокоєння впродовж ночі, щоб ви прокинулися з відпочилою та здоровою на вигляд шкірою.

Переваги для вас

Заспокоює і зволожує шкіру впродовж ночі — діє до 8 годин-завдяки ферментованому екстракту центели азійської (CICA), який забезпечує вдвічі кращий заспокійливий ефект і в сім разів краще зволожує, порівнюючи з неферментованим екстрактом CICA.

Зміцнює водний бар'єр шкіри вночі завдяки таким ключовим інгредієнтам, як нікотинамід, сім рослинних екстрактів і квітка тань-хуа.

Миттєво надає шкірі зволожений вигляд і вирівнює її тон. Бореться з тьмяністю шкіри та втратою сяйва, відновлюючи її та заряджаючи енергією.

Огорне заспокійливим ароматом, натхненним ефірними оліями лаванди та бергамоту. Ефірна олія лаванди виробляється з рослин, вирощених на сертифікованій партнерській фермі NutriCertTM в Болгарії.

Добре розподіляється й вбирається шкірою завдяки Т-подібному масажному стилю.

Чому продукт вам сподобається

Чи знали ви, що під час сну шкіра відновлюється втричі швидше, оскільки організм прискорює кровообіг, відкриває пори для виведення токсинів і стресу, а також відновлює нервові клітини?

Підтримайте нічну регенерацію шкіри та подаруйте собі розслаблення за допомогою Artistry Skin Nutrition Нічної маски для шкіри обличчя. Вона має шовковисту текстуру та чудовий аромат, а також заспокоює і зволожує вашу шкіру до 8 годин, поки ви спите.

Artistry Skin Nutrition Нічна маска насичує шкіру рослинними компонентами, вітамінами й антиоксидантами, даруючи приємні відчуття, що є ідеальним завершенням вашого вечірнього догляду за шкірою. Заплющте очі та спокійно засинайте, знаючи, що ви добре подбали про шкіру та вранці вона буде відпочилою, гладкою і здоровою на вигляд.

Забезпечуйте шкірі потужну підтримку в той час, поки ви спите!

Корисно знати...

ArtistryTM Clean

Формула Artistry Skin Nutrition Нічної маски для шкіри обличчя розроблена відповідно до стандартів чистої краси Artistry (Artistry Clean), які гарантують чистоту, безпеку та ефективність засобів.

Це означає, що продукт:

Зареєстрований Веганським суспільством

Не містить мінеральних олив, парабенів і фталатів

Не містить інгредієнтів тваринного походження й не тестується на тваринах

Перевірена формула

Некомедогенний склад (не призводить до закупорювання пор)

Дерматологічно протестовано

Клінічно доведено, що після використання шкіра має добре відпочилий вигляд

Потребувачам сподобався!

За результатами споживчого тестування* жінки зазначили, що Artistry Skin Nutrition Нічна маска для шкіри обличчя:

Забезпечує помітне зволоження

Добре наноситься й вбирається шкірою

Дарує приємний аромат

Шкіра відчувається гладкішою після застосування

Турбота про довкілля

Банка на 30% виготовлена з вторинного полімерного матеріалу, що є частиною наших зобов'язань щодо використання більш екологічних упаковок (Artistry Pledge).

Натуральні інгредієнти, виграні NutriliteTM

Кожен продукт бренда Artistry Skin Nutrition містить принаймні один фітонутрієнт, вирощений на власних фермах або фермах-партнерах Nutrilite. В Artistry Skin Nutrition Нічній масці для шкіри обличчя такими інгредієнтами є олія насіння білого чіа й ефірна олія квітів лаванди.

*На основі дослідження споживчого сприйняття (самооцінка з клінічного дослідження; P&K Skin Research Center, PNK-19808-M1R; n = 222, віковий діапазон 20-59 років)

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження Відновлююче Заспокійливе

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?